Bravčová pečienka v jogurtovej omáčke

zemo - fotkazemo, 14. októbra 2009

Nevšedné kombinácie zdanlivo sa nehodiacich surovín urobia na tanieri prekvapujúcu explóziu chutí. Takto poeticky som si dovolil uviesť nasledujúci recept. Mám ho vyskúšaný. Chutí, Zobraziť celý popisNevšedné kombinácie zdanlivo sa nehodiacich surovín urobia na tanieri prekvapujúcu explóziu chutí. Takto poeticky som si dovolil uviesť nasledujúci recept. Mám ho vyskúšaný. Chutí, že mňam.

2 - 4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
50 g




Postup

  1. 1

    Na plátky narezanú pečienku osmažíme do zlata na obidvoch stranách na rozpustenej slaninke nakrájanej na malé kocôčky.

  2. 2

    Pridáme nadrobno posekanú cibuľu, trochu mletého korenia a jogurt.

  3. 3

    Bez pokrievky asi 5 minút povaríme, miešame a až potom posolíme. Najlepšie všetko chutí s ryžou. Eto vsjo!

Diskusia k receptu

jamik
Prečo nevšedná kombinácia?!Podľa zásady,dobré,dobrým nepokazíš nemôže byť žiadna kombinácia zvláštna.Výborné recepty,postupne skúsim zrejme všetky.Držím palce do ďalších kombinácií.
..práve premýšľam,že by som to zajtra vyskúšala,ale mám len ochutené jogurty....že by som to riskla s čučoriedkovým?....
zemo
Risk býva zisk, ale v čučoriedkovom prípade som si nie veľmi istý. Vyskúšaj a daj ľuďom vo vareche vedieť. Brú chuť želám!
jamik
Skúsila som včera,ale neriskovala som,radšej...Kúpila som čisto biely jogurt.Bolo to dobré,jemné,fajnovučké.
zemo
som rád a tiež mám sviatok




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia