Art šalát

barborao - fotkabarborao, 28. júna 2010
Art šalát
Foto: barborao

Art(icokovy) ruzovy salat. Moj vymysel, kedze velmi lubim cous cous aj cviklu, paci sa mi ruzova farba a v zahradke mi bujne rastu bylinky. Zobraziť celý popisArt(icokovy) ruzovy salat. Moj vymysel, kedze velmi lubim cous cous aj cviklu, paci sa mi ruzova farba a v zahradke mi bujne rastu bylinky. Je leto, cas piknikov a bbq"s. Tento salatik je velka pochutka, kedze som pridala aj articoky, ich neobycajna chut dodava na letnej sviezosti. Tajny tip: nechame ulezat v chladnicke jeden den a na druhy den su chut poprelinane, a farba mocnejsia :), co len viac si mozme priat gazdinky ako pripravu den dopredu? Dobru letnu chut!

25 minút
príprava

Suroviny

300 g
3 ks
150 ml
1 ks




Postup

  1. 1

    Pripravime kus kus podla navodu. Vidlickou premiesame, pridame olivovy olej a premiesame. Nechame za obcasneho premiesavania vychladnut. Po polovychladnuteho kuskusu prilejeme cviklovu stavu a premiesavame,. Cviklova stava vyborne urychli ochladovanie :).

  2. 2

    Pocas cakania na vychladnutie kuskusu si pripravime ostatne ingrediencie. Cviklu, articoky a uhorku nakrajame na mensie kocky. Cerstve bylinky (ja som pouzila matu, medovku a petrzlen) nasekame nadrobno.

  3. 3

    Skontrolujeme vychladnuty kuskus, prilejeme olej z nakladanych articokov, a pridame vsetky ingrediencie, zamiesame. A sup do chladnicky, alebo rovno na stol. Dobru chut!

Diskusia k receptu

efrat
to je dobra napad. ja kupujem articoky mrazene a trocha ich dusim na vela cesnaku...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia