Súťaž:
Vyhraj EKO-balíček SodaStream!

Varecha.sk, 21. apríla 2011     5 minút čítania

Odpovedz správne na otázku a si v hre o sadu SodaStream JET WWB GREEN + 3 sirupy + 1 duo pack fľaše! [AKTUALIZOVANÉ 28.04.2011 o výhercov súťaže]

EKO-balíček SodaStream získava:

Janka Farbáková, Dolný Kubín

Výhercovi srdečne blahoželáme, budeme ho kontaktovať na emailovej adrese.




Stačí do 28.4.2011 správne odpovedať na uvedenú otázku a ste v hre o sadu SodaStream JET WWB GREEN + 3 sirupy + 1 duo pack fľaše.

Súťažná otázka: Koľko litrov nápojov je možné spraviť jednorázovým použitím všetkých 3 druhov nových sirupov Premium citrus edition?

Správnu odpoveď posielajte do 28.apríla 2011 do 12:00 na adresu zkroslakova@perex.sk.

Hráte o 1 x sadu SodaStream JET WWB GREEN + 3 sirupy + 1 duo pack fľaše






Nová limitovaná edícia SodaStream pre lepší svet

Čistá voda je odpradávna najprirodzenejšou cestou ako uhasiť smäd. Ale niekedy to chce predsa len zmenu. S novým prístrojom SodaStream z limitovanej edície v symbolickom zeleno-bielom prevedení si pripravíte počas niekoľkých sekúnd lahodné nápoje z čerstvej vody z vodovodu. A ešte Vás bude hirať dobrý pocit, že ste niečo spravili pre lepšiu budúcnosť. Krabica, v ktorej nový prístroj zakúpite, je z recyklovaného papiera a všetok vnútorný obalový materiál je vyrobený z organickej bavlny alebo biologicky odbúrateľného materiálu na báze škrobu. Naviac ušetríte prírodu zbytočnej záťaže, ktorú predstavuje výroba a doprava balených nápojov a likvidácia plastových PET fliaš alebo plechoviek, z ktorých končí drvivá väčšina (podľa odhadov 80%) v zmiešanom odpade.

Limitovanú edíciu dobre doplňuje dvojica fliaš s posolstvom „Lepšia ako recyklácia“, v nich si totiž môžete opakovane pripravovať osviežujúci nápoj podľa svojej chuti. V priebehu 3 rokov tým ochrátnite prírodu približne pred 2 000 ks prázdnými PET fľašami alebo plechovkami. Súčasťou limitovanej edície je aj trojica prémiových citrusových sirupov: z mexických limetiek (Mexican Lime), floridských grapefruitov (Grapefruit Florida) a pomarančov zo španielskej Valencie (Orange Valencia). Z balenia o objeme 375 ml, ktoré stojí 3,99 €, pripravíte až 9l ochuteného nápoja.

Bližšie informácie nájdete na www.sodastream.sk. Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 21.apríla v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 28. apríla o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a správna odpoveď na uvedenú otázku. Všetky správne odpovede zaslané v uvedenom termíne sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Redakcia zverejní identifikačné znaky výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    tetuska
    Ďakujem za výhru, konečne sa na mňa usmialo šťastie. Pred 10 dňami sa v Dolnom Kubíne otváral STOPSHOP a ja som kúpila sodastream a dnes som chcela kúpiť náhradné fľaše, ale čosi mi našepkávalo, aby som ešte počkala. Teraz budeme mať sady dve. Musím pochváliť, sirupy sú výborné, ale v obchode ešte nie je ich kompletná ponuka.
    dorisa
    Blahoželám k výhre. Tajne som dufala, že sa na mna usmeje šťastie:)
    tetuska
    Ďakujem a želám aj ostatným varecháčom, aby sa na nich pri losovaní usmialo konečne šťastie...




     



    TOPlist