Súťaž:
Najkrajší veľkonočný stôl

Varecha.sk, 18. marca 2010     5 minút čítania

VYHODNOTENIE súťaže o fotku najkrajšie vyzdobeného veľkonočného stola. [Aktualizácia 8.4.2010]

Ďakujeme všetkým súťažiacim, ktorí zaslali svoju fotku vyzdobeného stola s veľkonočnými dobrotami a dekoráciami.

Knihu Pečieme s Teleránom z vydavateľstva IKAR získavajú:

používateľ ptroci za túto fotku:




používateľ akis za túto fotku:




a používateľ stefanm za túto fotku:




Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať ma emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.


Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 8. apríla 2010 poslať na adresu redakcia@varecha.sk fotku vášho krásne vyzdobeného stola s veľkonočnými pochúťkami a dekoráciami. Podmienkou je, aby ste boli autorom zaslanej fotky. Fotky stiahnuté z internetu poputujú rovno do koša v našej mailovej schránke. Z doručených fotiek vyberieme tri, ktorých autori vyhrajú knihu Pečieme s Teleránom z vydavateľstva IKAR.

Lahodné rezy, mafiny, bábovky, rolády, štrúdle, sušienky, torty... Kniha Pečieme s Teleránom ponúka desiatky jednoduchých a rýchlych receptov, ktorými určite potešíte svojich blízkych. Prvá časť knihy „Upiekli sme v Teleráne“ obsahuje recepty s množstvom fotografií zo samotného pečenia v televíznom štúdiu a samozrejme fotografie hotových koláčov. Mafiny plnené ricottou, Rafaelo rezy, Famózny koláčik alebo Bleskové tiramisu. V druhej časti – „Nestihli sme upiecť v Teleráne“ – nájdete prehľadne zoradené recepty do kategórií Rezy, zákusky, torty, bábovky a chlebíky, záviny a štrúdle... Pri receptoch nájdete aj meno autora, ktorý recept poslal a mesto odkiaľ pochádza, takže sa medzi nimi možno aj nájdete.

Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 25. 3. 2010 o 15:00 a končí vo štvrtok 8. 4. 2010 o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred skončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania).
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia fotografie veľkonočných stolov, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. /li>
  • Porota zverejní mená výhercov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk do 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk, resp. telefonicky alebo na poštovej adrese.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne ale balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    kuchticka
    Vyborny napad pre tych co vedia fotografovat a najma maju dobry vkus pri aranzovani.
    Tipujem, ze cistinka by to svojimi nadhernymi fografiami hotovych jedal lahko vyhrala, ale nechcem podcenovat nikoho dalsieho. Necitam vsetky recepty, neostava mi cas.
    cistinka
    Kuchtička....to nehrozí, len sa snažte vyčačkať svoje slávnostné stoly a všetko nafoťte...držím vám palce.
    Ja nemám šťastie vo výhre, ale v láske :-))))
    tinca
    Čistinka, ale aj krásna a úprimná láska je predsa výhra, nie?
    ches
    TO MY PRIPOMINA BRATISLAVU ,TAK SOM SI NAARANZOVALA VELKONOCNU VYZDOBU.TESIM SA NA DALSIE .
    ches
    velkonocna vyzdoba pri nasom zvonceku pri dverach.
    farebny korbacik a na nom malovane vajicka.
    pre mna slovenska tradicia.




     



    TOPlist