Súťaž:
Súťaž na november o najlepšie sladké aj nesladké jedlá

Redakcia Varecha.sk, 1. novembra 2014     5 minút čítania

Aj v mesiaci november hľadáme najlepší recept. Vyhlasujeme súťaž o a najobľúbenejší recept v 2 kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).



Kto vyhráva?

Súťaž o najlepší recept mesiaca má 2 kategórie: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti (jedlá, ktoré chutia sladko) a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko). V každej kategórii vyhráva jeden recept, ktorý bude na Varecha.sk uverejnený ako nový počas trvania súťaže a ktorý si pridá najviac užívateľov Varecha.sk do kuchárskej knihy. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v posledný deň súťaže.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Podmienkou je byť registrovaný na portáli Varecha.sk a pridať nový recept aj s fotkou jedla na portál Varecha.sk.

O čo hráte v novembri?

V mesiaci november súťažíte o výhry v hodnote 41,90 eura:




Víťaz v kategórii Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti získava knihu Chute a vône života.





Víťaz v kategórii Najlepšie jedlá bez cukru získava kuchynskú váhu Zelmer.




Zapojte sa aj do našej súťaže o najlepší nápad na stránke plnej nápadov, návodov, tipov a trikov Nápady.Pravda.sk

Súťaž na november o najlepší nápad, návod či fotopostup


Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž začína 1. deň kalendárneho mesiaca o 0:00 hodine a končí posledným dňom toho istého kalendárneho mesiaca o 23:59 hodine, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Cenu vyhráva jeden recept v každej kategórii (Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru), ktorý bol na Varecha.sk uverejnený ako nový počas trvania súťaže. Súťaž vyhrá ten súťažiaci, ktorého recept si pridá najviac užívateľov Varecha.sk do kuchárskej knihy. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v posledný deň súťaže.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Porota zverejní mená výhercov a ocenené recepty na Varecha.sk do 48 hodín od skončenia súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • Účastník hry berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke Varecha.sk.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.

Diskusia k článku

jerica
Neviem kde je chyba, ale súťaže s cenami, nemotivujú toľko pridávať nových receptov, kde by bolo zaujímavé sa zapájať o ceny ktoré nepritiahnu si dať tú námahu, fotiť s prípravou receptu a následne vkladať na portál ako je varecha.sk. Je na zváženie redakcii ,či by sa nemali zamyslieť sa viac zaujímať o sponzorov, kde by pridávali viac zaujímavých cien, čo by sa zvýšil záujem o pridávaní receptov. Hodnotím to podľa seba, zvažujem, či sa mi oplatí si dať recept na inú stránku, kde ceny sú zaujímavejšie a motivujúce :-) Stránka je s veľkou návštevnosťou kde jej ceny by mali korešpondovať aj s cenami dané do súťaží.
príklad: varím a fotím, pritom môj čas je natiahnutí, lebo ruky sú od múky a iných lepkajúcich surovín, umyť osušiť a ďalej sa venovať postupu a zas fotiť , znovu umyť a to sa opakuje, aby bol postup hodný uverejnenia. Ten čas dnes je veľmi drahý, a to nehovorím, že na to fotenie hotového jedla, aby vyzeralo hodnoverne pre tých ktorí si ho chcú vyskúšať je náročné.
Len toľko moje konštatovanie . je to na zamyslenie .
jerica
Ďakujem, je to na zváženie, lebo je to jednoduché konštatovanie, že veľa super našich skalných s výbornými receptami sa presunuli na iné stránky, kde si vážia každého, kto sa usiluje dať recept aj kvôli perfektným cenám. Je to tak ako v obchode, boj o zákazníka !!
jerica
ešte malá poznámka : pri tom jedlo po fotení sa podáva skoro studené, lebo fotenie nie je také ako si to niekto myslí, za minútu, dúfam že varecháči čo pridávajú recepty so mnou súhlasia :-)
Ďakujem za prečítanie .
pusta
@jerica , úplne súhlasím-
nikdy som nemala také čisté ruky od umývania, ako ked fotím recept, ktorý mienim pridať.
je to spústa neoceneného času onými.
nikdy som ja sama nejedla také studené jedlo, ako to pridané, kým ostatní mali aj dupľu teplého jedla.
nikdy som neumyla priebežne toľko riadov, ako vtedy a kopec iných drobností, ktoré treba vtedy spraviť.
nehovoriac o čase, ktorý ide s naštudovaním receptu a okolo jedla predtým a nesmierne zdĺhavý spôsob pridania receptu na portál.
nesťažujem sa, lebo to musí človeka skutočne baviť, aby to robil a musí to robiť s láskou.
len by bolo dobré, keby si to uvedomili aj tí, ktorí kriticky hodnotia a sami nič nepridali.
jerica
milá @pusta , čakala som reakciu, len nie od teba, nepochopila si, nehodnotím nikoho za komentáre, tie sú mimo môjho príspevku, ja som za každý koment a aj za každý pridaný recept. Mne skôr vadí, že za posledný pol roka a niečo viac, za mesiac je oveľa menej pridávaných receptov, je na redakcii, aby sa zamysleli nad súťažami, kde ceny sú nemotivujúce pre tých ktorí chodia na stránku varecha.sk, čo chcú pridávať fotorecepty, si to nerozmysleli a odišili na iné stránky.
Koľko varecháčiek s vynikajúcimi receptami odilšlo, možno aj kvôli nechcem ukázať "hore"prstom, pre komentáre, pritom je ich vidieť na iných stránkach.
pusta
@jerica , pochopila som veľmi dobre a súhlasím s tebou vo všetkom
len som si dovolila pridať aj svoj názor, týkal sa aj redakcie, nielen varecháčov.
pusta
práve preto som tiež hovorila aj o komentároch milá @jerica a spomenula som aj zdĺhavé pridávanie receptov, myslím, že by sa mohlo zjednodušiť.
som aj na iných portáloch, tam je to oveľa jednoduchšie, komentáre sú prísne selektované admini a prispievatelia sú aj motivujúco a inak ocenení.
som presvedčená, že je čo zlepšovať a aj sa to dá, ak sa vypočujú a zrealizujú hlasy zdola od užívateľov.
jerica
Milá @pusta , ked som otvorila stránku a videla som tvoj nick pod mojim príspevkom, bez urážky, zatriaslo ma.
Keď ti to nedošlo, nielen pre ceny ktoré nemotivujú, ale aj kvôli tebe sa sem nevracajú prispievateľky super receptov. Nemám záujem o tom s tebou viesť diskusiu.
Je mi ľúto, že taká značka na internete ako je varecha.sk ale aj v piatkovom denníku, stráca na kvalite a popularite .
pusta
milá@jerica , aj to som hned pochopila :-)
či ťa už z toho zatriaslo, či nie, je mi ľúto, ale aj ja mám rovnaké právo k téme diskutovať.
silne pochybujem, že odišli k vôli mne, či sa ti to bude páčiť, či nie.
každý z nich má dôvod, o ktorom skutočnú pravdu nikdy nepovie.
prepáč, že s tebou súhlasím vo všetkom, až na túto jednu vec.
marcel83
A znova sa strhla pozornosť úplne iným smerom....

Inak súhlasím s @jerica. Je to veľa času, ak nieje vedľa Vás osoba, ktorá fotí a Vy varíte :) Pridávanie rcp je easy /asi naj easy, spomedzi všetkých kuch. portálov... za to musím portál pochváliť ;)/

Určite, ak by bol ako 1st price robot KitchenAid /aj ja ho chcem :P/, rcp by pribudlo isto viac. Ale chce to aj dobrý marketing /zatiaľ ho tu stále niekto kazí.../
nalpa
Ceny su pekne a nepochybujem ze kvoli nim tu vela ludi vklada recepty.
Zdrava sutazivost je krasna.
Ale, pri vsetkej ucte vsetkych uzivatelov, ich rcp a tych ktori hodnotia, si rcp ulozia , tak vyherne recepty sa kazdy mesiac podobaju...
Napriklad Wasabi risotto..pan recept!..minule Sogan Kebabi a predtym..je ich veru dost kto sa podeli, pripravi a sfoti nieco ozaj zaujimave... co nepozname, co nas obohati ..takto si ja veru predstavujem vyhru .. suroviny,nove chute, kreativita a nemusi si ho ulozit a pripravit sto ludi ..na jazyku a v ociach mozme totizto mat cely svet.. jedlo je neoddelitelnou sucastou zivota a kultury tej ktorej krajiny, zeme co ich zivi..jedlo toho napovie o krajine niekedy viac ako turisticky sprievodca....mne sa pacia nove chute, suroviny a nemusim ich jest a pripravit ...napisane a opisane v reci mojho kmena je dostacujuce uz len preto ze hodne z nas cudzi jazyk neovlada...:)
sonulienka
@jerica plne s Tebou súhlasím. Všimla som si aj ja, že veru veľa dobrých varecháčov už sem veru nechodí a ani sa už toľko receptov nepridáva. Čím to asi je? Asi si to vystihla celkove.




 



TOPlist