Súťaž:
Súťaž na december o najlepší nápad, návod či fotopostup

Redakcia Varecha.sk, 2. decembra 2014     6 minút čítania

Aj počas decembra súťažíme o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady.

Na stránke Nápady.Pravda.sk plnej nápadov, návodov, tipov a trikov pokračujeme v súťaži, v ktorej chceme oceniť najšikovnejšie ruky, výnimočné nápady či tipy a triky do domácnosti.



O súťaži


Pridajte nápad do kuchyne, záhrady, bytu, obývačky alebo do akejkoľvek inej rubriky na stránke Nápady.Pravda.sk s aspoň jednou fotografiou a vyhrajte. O víťazovi rozhodnú registrovaní používatelia stránok Varecha.sk a Nápady.Pravda.sk tým, že zahlasujú za príslušný nápad hviezdičkou.

Každý užívateľ môže dať každému nápadu od jednej po maximálne 5 hviezdičiek, jeden používateľ môže hlasovať za všetky nápady, ktoré sa mu viac či menej páčia a rozhodnúť sa, koľko hviezdičiek autorovi udelí. Ak používateľ dá súťažnému návodu/fotopostupu 5 hviezdičiek, získa autor 5 bodov, za 4 hviezdičky získa 4 body atď., pričom pri vyhodnocovaní sa spočítajú všetky body získané počas trvania súťaže.


Pod každým návodom nájdete hviezdičky, ktorým môžete zhodnotiť kvalitu návodu či fotopostupu.
Do súťaže budú zaradené všetky nápady, návody či fotopostupy pridané používateľmi na stránku Nápady.Pravda.sk počas trvania súťaže. Súťaž vyhráva autor toho nápadu, ktorý počas trvania súťaže získal najväčší počet hviezdičiek. Súťaž prebieha počas celého mesiaca december 2014.

O čo hráte v decembri?



Víťaz v súťaži o najlepší nápad, návod či fotopostup dostane získava knihu Textilné techniky.




Autor receptu, ktorý sa umiestni na 2. mieste získava knihu Origami jako šperky.



Zapojte sa aj do našej súťaže na Varecha.sk o najlepšie a najobľúbenejšie recepty - v mesiaci december v 2 kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru.

Súťaž na december o najlepšie recepty na sladké jedlá aj jedlá bez cukru


Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž začína 1. deň kalendárneho mesiaca o 0:00 hodine a končí posledným dňom toho istého kalendárneho mesiaca o 23:59 hodine, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Cenu vyhráva jeden nápad, návod či fotopostup, ktorý bol na stránke Napady.pravda.sk uverejnený ako nový počas trvania súťaže. Súťaž vyhráva autor toho nápadu, ktorý počas trvania súťaže získal najväčší počet hviezdičiek. Vyhodnotenie počtu hviezdičiek prebehne v posledný deň súťaže.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Porota zverejní mená výhercov a ocenené recepty na Varecha.sk do 48 hodín od skončenia súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • Účastník hry berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke Varecha.sk.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.

Diskusia k článku

ancicka

Anatomie pro výtvarníky obsahuje viac ako 1200 detailných ilustrácií. Ponúka rozsiahly materiál pre štúdium stavby a fungovania tela človeka i vybraných cicavcov. Veľmi podrobné štúdie kostry a svalov objasňujú, ako možno tvary rozvinúť do podoby živých bytostí. Ilustrácie doprevádza zrozumiteľný a podrobný komentár. Kniha v sebe spája umelecké stvárnenie s vedeckými faktami a stáva sa tak príručkou, ktorá je určená pre študentov výtvarných odborov, ako aj pre záujemcov o anatómiu.

Vážena redakcia,nehnevajte sa na mňa,ale takéto knížky Vy date do ceny ,za najlepší nápad?
Idú vianoce a žienky,ktoré tu pridávajú Nápady a rôzné vecičky,ktoré sa týkajú domácnosti a zručnosti,čo sa týka zenských prác,tak pravdu povediac,táto publikácia nieje pre nás.
Keby to bolo niečo, čo sa týka domácnosti,alebo kuchyne,nepoviem,ale takú publikáciu potrebujú umelci ,čo sa zaoberajú výtvarným umením.
Ja napriklad od maľovania mám na "mííííle " daleko,takže ja by som takú knižku ani nechcela.
@jerica Vám o tých cenach-odmeňovaniach minule písala.
Ospravedlňujem sa,ale nedalo mi ,aby som nepovedala svoj názor.
mariamka
ja som tak zo zaujimavosti mrkla na ceny v receptoch, to tiez nebude ziadne terno, hriankovac a kanvica za 12e, ako v zlavomate :) a kniha Cheesecaky za sladke aj nesladke jedlo? ved len tu je čískejkov na tri knihy :)
jerica
@ancicka a @mariamka , máte pravdu, môj názor nebol vôbec akceptovaný, dokonca keby ste sa chceli pozrieť spätne do minulých rokov, aké bývali ceny, veru nikde sa k tomu nedopátrate, písomne do redakcie som sa ozvala p. Tomášovi , takú stručnú odpoveď som dostala , že potom som sa už ani nesnažila nič vyhľadať.
To čo dokázala vybaviť Sandra, každý týždeň sa súťažilo o témy, a ceny & výhry sa nedajú porovnávať s tým čo je v posledných rokoch , nielen na varecha.sk, ale aj v prílohe denníka piatkovej pravdy.
Môj názor :
varecha je klikaná , tam netreba sa snažiť spestriť a motivovať autorov k pridávaniu , nielen receptov, ale aj nápadov našich šikovných prispievateliek. Na čo , je to ako samochod, a to som už aj predtým písala.
Je mi len ľúto, že sa k mojej pripomienke skoro nikto z varecháčov nepripojil, preto nemám zaujem sa podielať s mojimi príspevkami. Keby si ma nespomenula @ancicka v komente, nebola by som sa ohlásila.
Máš pravdu, je to úbohé, toľko drahej reklamy nám pred očami sa premiela , dokonca to nie je na žiadnej stránke, ale nie sme poučiteľný, keby sa stránka neklikala, tak by sa to možno zmenilo, len sa teším, tomu čo si zobrali ešte ked sa to dalo, recepty zo sebou, lebo tie recepty čo sú na vareche sa nedajú dať ani skryť, tak načo by sa niekto snažil niečo vylepšiť, žijeme zo starej dobrej slávy, klik a klik a mám to v číslach, to je predsa jasné aj slepému .
To, že sa ignoruje, resp.toleruje jednej osoby podráždené komentáre a jeden za druhým , veď to !!! potrebuje stránka, to sa len tak počítadlo točí, ako v zime na hodinách plynomeru.

Fakt tie ceny sú pod úroveň, dúfam, že môj a váš @ancicka a @mariamka príspevok, padne na úrodnú pôdu a nepôjde do koša ! (zmizík).
marcel83
@ancicka mám doma pre žienky,ktoré tu pridávajú Nápady a rôzné vecičky,ktoré sa týkajú domácnosti a zručnosti 1. diel troch pátračov. :)

Redakcia asi dáva do "tomboly" to, čo zostalo doma a nik nečíta.
A ešte mama má Kalanetiku doma, až by niekto chcel - tvrdá väzba.



finczi
Dovolím si súhlasiť s @ancicka , aj keď som tu nie dlho. Je tu veľa výborných nápadov nielen na varenie a šikovní, ochotní ľudia, ktorí sa podelia so svojimi skúsenosťami by si zaslúžili primerané ohodnotenie a odmenu za výhru v súťažiach. Držím palce redakcii a varecháčom prajem pokojné adventné dni!
ancicka
@marcel83 ,si milý,no ked chceš darovať niečo a urobiť tým niekomu radosť,tak to uverejní v inzerátoch.
Neviem prečo by si mal Ty posielať ako odmeňovanie.

@redakcia ,má na to pri toľkých reklamach,aby v predvianočnom čase odmenila svojích nápaditých a šikovných @varech áčov-kuchárov. Odmenila nielen takými knihami čo väčšina z ních nepotrebuje.
Viacerí by uvítali nie jednú cenu teraz v predvianočnom čase,ale najmenej tri,ked nie viac,ved teraz sa viac pečie a varí,tak určite bude aj viac prispievateľov.
@jerica ,máš úplnú pravdu.Redakcia sa rozhýbe iba vtedy,ked sa ozvú viacerí a nemlčia,ako napr.recept mesiaca Oktober.
evusik
dovolím si nesúhlasiť, mňa by potešili obe knihy a veľmi... nemôžete všetko posudzovať len podľa seba... čo sa nepáči vám, môže sa páčiť inému... aj keď chápem, že tieto dve knižky sú veľmi špecifické... vo všeobecnosti by sa viac hodili iné knižné tituly...
redakcia
Odmeny, ktoré boli pôvodne navrhnuté ako ceny za 1. a 2. miesto v decembrovom kole súťaže sme vymenili. Dúfame, že sa vám budú páčiť.
ancicka
Dobré ste urobili,tieto publikácie zodpovedajú tejto stránke.
finczi
Myslím si, že tieto knižné tituly sú vhodnejšie a majú širší záber pre užívateľov. Redakcii ďakujem za korektné jednanie.




 



TOPlist