Recept mesiaca:
Súťaž na apríl 2014

Redakcia Varecha.sk, 1. apríla 2014     4 minúty čítania

Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.



Kto vyhráva?

Vyhrávajú tri recepty, ktoré budú na Varecha.sk uverejnené ako nové počas trvania súťaže. Súťaž vyhráva ten, ktorého recept si pridá najviac užívateľov Varecha.sk do kuchárskej knihy. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v posledný deň súťaže.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Podmienkou je byť registrovaný na portáli Varecha.sk a pridať nový recept aj s fotkou jedla na portál Varecha.sk.

O čo hráte v apríli?

V mesiaci apríl súťažíte o výhry v hodnote 103,30 eur:



1. miesto: Keramický nôž Delimano Kyocera (16 cm)




2. miesto: Hriankovač DeLonghi




3. miesto: Kniha Kúry pre telo a dušu



Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž začína 1. deň kalendárneho mesiaca o 0:00 hodine a končí posledným dňom toho istého kalendárneho mesiaca o 23:59 hodine, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Vyhrávajú tri recepty, ktoré boli na Varecha.sk uverejnené ako nové počas trvania súťaže. Súťaž vyhrá ten, ktorého recept si pridá najviac užívateľov Varecha.sk do kuchárskej knihy. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehne vždy v posledný deň súťaže.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Porota zverejní mená výhercov a ocenené recepty na Varecha.sk do 48 hodín od skončenia súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • Účastník hry berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke Varecha.sk.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.

Diskusia k článku





 



TOPlist