Súťaž:
Moderné a zdravé varenie + výsledky súťaže

Inzercia, 3. decembra 2012     8 minút čítania

Moderné gazdinky varia pre svoju rodinu jedlá, ktoré sú zdravé a vynikajúco chutia. Varia pestro a rozmanito, aby svojej rodine dopriali všetky výživné látky, ktoré organizmus potrebuje pre každodenný život. V tom im pomôže Podravka!

Pri vašich kuchárskych „počinoch“ vám bude nápomocná spoločnosť Podravka, ktorá ponúka mnohé suroviny a potraviny, spĺňajúce tú najvyššiu kvalitu. Vybrať si môžete z rôznych značiek, vždy si však zvolíte kvalitu a spokojnosť.

Podravka ochucovadlo


Hádam už nikomu netreba predstavovať klasické ochucovadlo – pomocníka, vďaka ktorému bude každé jedlo chutiť a voňať lepšie. Môžete ho použiť na dochutenie polievok, omáčok, cestovín, mäsa, rýb, šalátov, ale aj ryže a zeleniny. Prednosťou Podravky ochucovadla je, že chuť jedla nepotláča, ale ju zvýrazňuje. Pridáva sa do jedla a 5 minút povarí. Na výber máte okrem klasiky aj verziu pikant alebo s bylinkami.

Značka Lagris


Pod touto značkou nájdete rôzne druhy strukovín a ryže. Vybrať si môžete z tradičných, ale aj menej známych strukovín. Všetky sú však charakteristické špeciálnou technológiou spracovania, ktorá zaručuje, že sú bez akýchkoľvek šupiek či nečistôt. Vďaka tomu bude jedlo chutnejšie a lahodnejšie.

V segmente ryže máte na výber guľatozrnnú, dlhozrnnú, natural, parboiled, ale aj menej používané odrody – ako je jazmínová, arborio, indiánska alebo novinka – sushi ryža. Tú využijete pri príprave tradičného japonského jedla, ktoré si teraz môžete pripraviť aj v pohodlí domova.


Paradajkové výrobky


Paradajky patria medzi najzdravšie druhy zeleniny. Často sa používajú najmä v stredomorskej kuchyni. Pri varení rôznych druhov jedál ich využite v kuchyni aj vy. Podľa druhu pripravovaného jedla si zvoľte pasírované paradajky, krájané alebo lúpané.

Na spestrenie rôznych druhov jedál sa výborne hodí kečup. Na prípravu 1 balenia kečupu od Podravky (470g) bolo použitých viac ako 800g čerstvých paradajok, čo zaručuje jeho krásnu farbu a lahodnú chuť. Na výber máte jemný alebo pikant.

Ajvar


Zeleninová príloha Ajvar je známa najmä z tradičnej „juhoslovanskej“ kuchyne. Ide o zeleninovú zmes z papriky, paradajok a baklažánu s pridaním oleja a rôznych korenín. Zvyčajne sa podáva ako studená príloha k pečenému mäsu na rošte alebo ražni, k vareným aj pečeným párkom, klobásam, zapekačkám, k hamburgerom, rôznym salámam, syrom, či vajíčkam.

Cestoviny


Tie najkvalitnejšie cestoviny sú vyrobené z tvrdej pšenice, tvz. semoliny. Majú krásnu žltú farbu, lahodnú chuť a po uvarení sú pevné a pružné zároveň. Také sú cestoviny od Podravky. Ich obľúbenosť potvrdili aj slovenskí spotrebitelia, ktorí im udelili v nezávislej súťaži Voľba spotrebiteľov ocenenie Najlepšia novinka roku 2012.

EVA rybacie produkty


Ak máte chuť na rybu – môžete si ju dopriať v podobe konzervy. Výborne chutia pravé jadranské sardinky, ktoré vďaka optimálnemu pomeru slanosti a teploty vody majú vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín a vynikajúcu chuť. Vyskúšajte napríklad unikátne jadranské sardinky s citrónom. Podravka ponúka aj tuniaka v konzerve, ktorá obsahuje šťavnaté kúsky tejto chutnej ryby.


Značka Dolcela


Pod týmto tajomným názvom nájdete pudingy tých najrôznejších príchutí, ktoré sa vyznačujú krémovou konzistenciou a nezameniteľnou chuťou. Môžete ich použiť na prípravu samostatného dezertu, ale tiež ako surovinu na pečenie lahodných pudingových zákuskov. Pod značkou Dolcela tiež vystupuje aj taliansky dezert Panna Cotta.


Súťaž


Pošlite nám do 28. 11. 2012 na adresu online@pravda.sk odfotené vaše deti, vnúčatá alebo súrodencov, ako si pochutnávajú na výrobkoch značky Dolcela. Aby ste boli zaradení do žrebovania, na fotografii musí byť zobrazený obal niektorého z výrobkov značky Dolcela.

3 najzaujímavejšie fotografie budú odmenené balíčkami produktov Podravka. Nezabudnite do predmetu e-mailu napísať nadpis: Podravka 1 a do textu e-mailu napísať vašu adresu a telefonický kontakt.



Viac informácií o bohatej ponuke produktov Podravka nájdete na www.podravka.sk





Výsledky 1. kola súťaže:


Spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL vybrala z 1. kola súťaže týchto troch výhercov balíčkov produktov Podravka:

1. Mária Výrostková, Košice




2. Veronika Slamková, Malacky




3. Katarína Hugyárová, Trenčianska Turná







Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s . , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 22. novembra 2012 v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúcu stredu 28. novembra 2012 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce fotografie z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky a spĺňajú určené podmienky súťaže. Počet súťažných fotografií od jedného autora nie je obmedzený.
  • V prípade, že sa porota na výhercoch nezhodne, rozhodne sa o výhre pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov a ocenené fotografie na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a . s . , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.



  •  



    TOPlist