Rôzne

obrazy z neba

zolik - fotkazolik, 28. apríla 2016

mate aj Vy podobne zabery?
sediac dnes vecer na terase som odfotila toto. co by to tak mohlo byt?

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
@zolik , myslela som si, že si naschváľ tie fotky otočila, ja tam totiž vidím sklonenú tvár s dlhšími vlasmi a červenou čiapkou , treba sa len pozorne zahľadieť......
1x zolik
zolik
naopak.fotky sa mi pridavaju po hlave. a @redakcia ? mlci... to pred 4 mesiacmi sme uz riesili... no nic to, budeme dalsie styri riesit. myslim - mesiace.
zolik
@Evanaaa (28.4.2016 21:33)
ano, je tam nieco, ze? a Evanaaa no, nerobim to naschval :-)
zolik
vrela vdaka @ redakcia
keby som tu fotku vedela otocit "aj ja sam" to uz by nieco.... bolo.... co?
smejkad
obycajne take obrazy vidime z auta, takze nafotene nemam
, ale ano, byvaju obcas, viac ci menej verne, tento je paradny :-)
kukulienka71
@zolik , ty máš takú terasu, že keď sa posadíš, vidíš vždy iné divadlo na nebi:-) Je to fascinujúce. Pekný obláčik, ružový. Farebnú oblohu som skúšala fotiť, ale vzdala som to, lebo na fotke som ju nemala verne zobrazenú. Tak si len vychutnám tú nádheru naživo vždy. Pekný deň ti želám:
kukulienka71
@Kukulienka71 (29.4.2016 07:16)

...a čo by to mohlo byť, na to by hneď odvetila moja malá dcérka. Má výbornú obrazotvornosť a predstavivosť s fantáziou. Rada pozerá do oblakov:-)
haji
Trochu jsem si to, Zolik, zvětšila. Na klasickém fotu vidím dva růžové medvědy. Prvnímu je vidět jen hlava, bo už je po krk ve vodě, druhý medvěd se za ním spouští z boku pozadu do moře, které je plné ledové tříště.
Na převráceném fotu souhlasím s Evanaa - nejen z boku tvář s růžovým turbanem ale celá postava, která vychází z pravého dolního rohu.
Krásná terasa s kouzelným výhledem i dějem na obloze.