Dvojičky

hubata - fotkahubata, 11. októbra 2013
Kolegyňa mala dvoch 7 ročných chalanov-dvojičky. Samozrejme že
stále voľačo vymýšľali, vyvádzali, nič dobré im z očí nehľadelo.

Trvalo to tak asi mesiac, čo sa večer bez reptania išli osprchovať a
sami sa uložili ochotne spať. Najprv sa rodičia potešili, že sa už
navždy polepšili, ale pri veľkom upratovaní keď vysávala kolegyňa aj
epedy z postelí a našla všelijaké drôtiky, špagátiky a mikrofón - jej to
došlo: chalani ich odpočúvali čo robia večer s manželom v posteli.

A ich reakcia na výčitky rodičov?
-"no a čo – aj tak ste celý mesiac nič nerobili!!!”
@zareaguj


Diskusia k článku

gordonko
nič nového pod slnkom ...... môj synovec z 1 manžestva ako školkár sa pokušal na umývarke strčiť ,, pindíka ,, dievčatku do .....
...možno to videl doma ,alebo v TV .......
dnes je celý svet otom ,o peniazoch a o varení
martina0812
uff! tak to netuším, ako by som zareagovala... ešte že v ten mesiac sa u nich nič nedialo! Aj bez toho to určite bolo pre rodičov dosť trápne...
rea1
kamarátka je psychologička, jej manžel veľmi známy psychiater. keď mal ich syn 5 rokov (bože, ako je to už dááávno!), veľmi chcel mať súrodenca. rodičia o tom síce vedeli, ale ich názory na počet detí v rodine sa diametrálne líšili od názorov ich syna. a zrazu malý začal s nadšením a bez odvrávania chodiť večer spať, v postielke zaliezol pod paplónik a robil: kuku, kuku! a ani bohovi nechcel prezradiť, čo to vlastne robí a prečo. mama ho spovedala, otec, dokonca v zúfalstve mater s ním začala chodiť k detskej psychologičke celá nešťastná, že oni - ľudia najpovolanejší - nevedia zistiť, čo sa s ich dieťaťom deje, kde kto robí chybu a či náhodou malému nezačína z niečoho harašiť. až keď sa tento ich problém rozchýril medzi ich kolegov, pretože samozrejme, s tým, že majú problémy s dieťaťom robili veľké tajnosti, lebo veď "asi majú mentálne zaostávajúce dieťa" a podobné capiny, veď čo už iné môže napadnúť psychológa, tak sa im otcov kolega, dovtedy nič netušiaci priznal, že keď mu malý hovoril, ako veľmi by chcel súrodenca, tak mu raz poradil: vieš čo, keď budeš chodiť poslušne spinkať a budeš večer "kukať" pod perinku, tak ti ocino s maminou bračeka alebo sestričku určite donesú! tak sa zúfalí rodičia porozprávali s chlapcom, ten všetko potvrdil a oni boli celí radostní, že majú normálne dieťa. keď mal 14 rokov a narodil sa mu brat, rodičia sa tešili a chalan bol celý nešťastný, že načo im "to" je. :-))) ale keď spomíname, ktoré z našich deciek čo vyvádzalo, to kukanie pod perinku sa vždy spomenie. :-)))
hubata
Keď som priniesla druhé dieťa z pôrodnice - nášho Miloška-jedoška, tak si ho jeho 4-ročná sestrička dlho obzerala, bolo vidno že sa jej nepáči a potom sa ma vyčítavo opýtala:
-"mami a to koľko nás ešte bude???..."
lyali
@hubata , no, niektorí moji mladší súrodenci zvykli frflat: "Prečo nás musí byť tak veľa?!..." (je nás deväť súrodencov :-) ) Ono sa teraz pousmievam nad niektorými aj bežnými situáciami, ktoré sa vyskytli u nás doma medzi toľkým národom :-) Možno o nich ešte napíšem :-)
hubata
Napíš, @lyali , to sa musela mama riadne narobiť keď varila makové slíže .....



 



TOPlist