Vyprážaná bravčová pečeň (fotorecept)

Vyprážaná bravčová pečeň (fotorecept)
Foto: dorisa
dorisaDorisa, recept pridal: 17. februára 2011 21:59Ďalšie jeho recepty

Veľmi dávno sme nemali vyprážanú pečeň.

Suroviny

2-3
porcie
10
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Pripravíme asi suroviny. Pečeň umyjeme a nakrájame na plátky.
Vyprážaná bravčová pečeň (fotorecept) - obrázok 1

2

Pripravíme si trojobal. Hladku múku som osolila, vajce nie. Potom jednotlivé plátky pečene obaľujeme.
Vyprážaná bravčová pečeň (fotorecept) - obrázok 2

3

Obalené kusky dáme vyprážať na rozpálený olej.
Vyprážaná bravčová pečeň (fotorecept) - obrázok 3

4

Vypražená pečeň je urobená.
Vyprážaná bravčová pečeň (fotorecept) - obrázok 4

5

V kastróli urobíme klasicky ryžu.
Vyprážaná bravčová pečeň (fotorecept) - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Omáčky zo severu aj juhu Európy
Omáčkový seriál pokračuje: Nechajte sa inšpirovať omáčkami, ktoré sú typické pre rôzne národné kuchyne Európy.

Varecha 36/2014: Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.

Láska na karí – to je sto chutí a jedna vášeň
Už o týždeň sa v kinách proti sebe postavia francúzska haute-cuisine a pikantná indická exotika.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2014: Mäsový trojboj Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.


TOPlist