Veľkonočná hrudka

redakciaRedakcia, recept pridal: 25. februára 2010 15:28Ďalšie jeho recepty


Postup prípravy receptu

1

V mlieku rozhabarkujeme celé vajcia, pridáme soľ, mleté nové a čierne korenie. Uvedieme do varu a stále miešame. Keď sa vajcia v mlieku vyzrážajú, odstavíme ich a precedíme cez gázu, ktorú potom zviažeme a necháme voľne odkvapkať.

2

Hotovú vychladnutú hrudku úhľadne pokrájame, ozdobíme šľahačkou, do ktorej vmiešame postrúhaný chren. Podávame s pečivom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Omáčky zo severu aj juhu Európy
Omáčkový seriál pokračuje: Nechajte sa inšpirovať omáčkami, ktoré sú typické pre rôzne národné kuchyne Európy.

Varecha 36/2014: Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.

Láska na karí – to je sto chutí a jedna vášeň
Už o týždeň sa v kinách proti sebe postavia francúzska haute-cuisine a pikantná indická exotika.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2014: Mäsový trojboj Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.


TOPlist