Varená ryba s rajčiakovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 6. novembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
60 g
60 g
100 g
40 g
750 ml
10 g




Postup

  1. 1

    Očistenú zeleninu pokrájanú na plátky, celé čierne korenie, citrónovú kôru, bobkový list a soľ dáme do vriacej vody. K povarenej zelenine dáme dávky rýb a varíme ich na miernom ohni asi 20 minút.

  2. 2

    Uvarené ryby vyberieme a vývar zahustíme červenou zápražkou, pridáme rajčiakový pretlak, cukor a dobre povaríme.Omáčku pretrieme cez sito na uvarené ryby a necháme ešte prejsť varom.

  3. 3

    Podávame s ryžou, zemiakmi alebo špagetami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia