Utopené mäsové guľky

dadecova - fotkadadecova, 28. mája 2015
Utopené mäsové guľky
Foto: dadecova
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

 čerstvá
 domáca




Postup

  1. 1

    Všetkým je jasné že si spravíme guľky :D K mäsu som dala vajíčko, soľ, bazalku čerstvú voňavú, strúhanku, korenie, sušený cesnak.

  2. 2

    Do hrnca som si dala rozpustiť masť pridala guľky ked boli do zlata dala som z ohňa dole a v druhom hrnci som si zohriala smotanu, pridala tavený syr a vegetu a ešte trocha cesnaku.

  3. 3

    Ked sa syr rozpustil preliala som to na guľky a povarila spolu. Ja som si to dala z cestovinami :)

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia