Tagliatelle s pestom a kuracím mäsom

Erik Šaškovič
šéfkuchár Cremerie Milano v bratislavskom River Parku, 22. apríla 2011
Tagliatelle s pestom a kuracím mäsom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie

Suroviny

400 g
0,2 l
1 ks, stredne veľká
400 g
40 g strúhaný
Pesto:
0,1 l
10 g
20 g
20 g strúhaný
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme al dente v osolenej vode, zlejeme vodu a odložíme. Na panvici rozohrejeme olivový olej, pridáme osolené a okorenené kuracie prsia nakrájané na plátky a opekáme z oboch strán asi 2 minúty.

  2. 2

    Pridáme nakrájanú červenú cibuľu a opekáme ešte asi 4 minúty.

  3. 3

    Pridáme uvarené cestoviny, pesto (jednotlivé ingrediencie zmixujte na kašičku) a všetko spolu prehrejeme.

  4. 4

    Náš tip: Servírujeme posypané parmezánom.

Diskusia k receptu

cica2
to môže byť chuťovo velmi dobré, krásne foto!
misa1
0,2 l oleja ? ...ved to v tom oleji bude plavat.
leonesse
tieto cestoviny su TOP! :-) milujem ich. robim presne podla receptu a som velmi spokojna.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia