Swiss - biely maslový krém fotorecept

ancickaAncicka, 58 ročná žena, Spišské Podhradie., 15. februára 2016 13:35
Ďalšie jej recepty »

Swiss - biely maslový krém (fotorecept)Foto: ancicka

Ľahko sa pripravuje. Je vhodný na plnenie a zdobenie torty.

25-30 min
príprava

Suroviny

5 ks
300 g
500 g (alebo Hera, Helia)
1/4 ČL

Postup prípravy

  1. 1

    V miske vhodnej na paru si najprv zašľahám bielky a postupne pridám cukor.

    Swiss - biely maslový krém (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Potom bielky šľahať nad parou šľahačom a zahriať na 50 °C.

    Swiss - biely maslový krém (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Misku zobrať z pary a zmes šľahať na najmenšom stupni do vychladenia. Potom postupne pridávať mäkké maslo a dobré vyšľahať.

    Swiss - biely maslový krém (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Do vyšľahaného krému môžte pridať esenciu alebo roztopenú čokoládu. Krém je vhodný na plnenie a zdobenie.

    Swiss - biely maslový krém (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Tortička plnená týmto krémom.

    Swiss - biely maslový krém (fotorecept) - obrázok 5
ohodnoť recept:
Hlasovalo 28 ľudí (4,7 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist