Sudová kapusta bez suda

murgaskaMurgaska, 73 ročná žena, Kanada, 6. januára 2011 6:07
Ďalšie jej recepty »

Od priatelky Martusky som dostala vyborny recept na horeuvedenu kvasenu kapustu v uzavretych poharoch.Pretoze milujem kapustu a je to vyborna pochutka pre diabetikou a hlavne znizuje cukor!!!!!........necitit v dome kapustne vypary!!!!

Suroviny

1 kg
trochu
3-4 ks
2 dkg

Postup prípravy

  1. 1

    Pridaj sol a rascu. Vsetko dobre zmiesaj. Nechaj stat 1-2 hod.

  2. 2

    Do pripravenych poharov natlac kapustu a jeden bobkovy list.Uzavri pohar a nechaj v kuchyni na polici 2 tyzdne.

  3. 3

    Po dvoch tyzdnoch pouzi ako salat, alebo rozne ine pripravy.

  4. 4

    Je to velmi chutna kvasena kapusta. Vyborna pre diabetikov. Este jedna dolezita vec, drzte ju v normalnej kuchynskej teplote a nebojte sa v dome nebude citit kapustove vypary. Nechaj 2-3 cm volne od vrchu. Lahke,rychle a bez chemikalii.

ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist