Studená uhorková pena

Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander v Bardejovských Kúpeľoch, 27. apríla 2016
Studená uhorková pena
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

2 ks
10 g
20 g
2 ks
100 g
100 ml
2 PL




Postup

  1. 1

    Očistené šalátové uhorky zbavíme dužiny, ktorú vyberieme malou lyžičkou. Potom ich nakrájame na plátky a dáme do nádoby na mixovanie.

  2. 2

    Pridáme koriander, 2 vlašské orechy, plátky zázvoru, trošku čili, crème fraîche, kokosové mlieko, ryžový ocot a morskú soľ. Všetko spolu zmixujeme do peny.

Diskusia k receptu

redakcia
@Dr (27.4.2016 19:40)

Myslí sa tým: odstránime strednú časť uhorky s jadierkami.