Smotanový sen od radúzka

raduzko - fotkaraduzko, 11. mája 2011
Smotanový sen od radúzka
Foto: raduzko

mojou isnpiraciou pre tento zákumsok bol smotanovy sen zoz Optimy a ktory spravila aj moja priatelka ;)

Suroviny

4
5 sáčkof
2-3 plechofka




Postup

  1. 1

    ženy! zoberte pľech kerý ma mantynelicize vysokyyy pľech!upečte najlepsiu pyškotu aku len dokazete,no a tajomstvo spociva v tom,ze z totej pyskoty brutalnej treba nozom zoskrabkat koru aby sa ta smotana parádne prepila cez pyskotu...čakaj ukážem...

    Smotanový sen od radúzka - obrázok 1
  2. 2

    no taze kym sa pece pyskota tak spravime vlastne podstatu tohto sna! je to velmo zlozite! zebereš 4 kelimky toho tej smotany kyslej,das do misky alebo mysky,neviem..a pridas 5 vanilkovych cukrov...ano 5! dobre si počula! :D a mixerom slahame..juuuuj slahame jak o zivot,no..treba na z toho husty material a kedze nebude,tak sa som pridal gustin ale nič pravda!.. taze treba si spravit normalne one..husty krem GUSTIN zahustovaci ci jak..zltok,mleko,gustin...ale len malo som spravil dve zltka,125 ml cca a 40 g gustinu jaj a jeden van cuker..a ked z toho bude ten krem treba pridat do tej smotany..to len aby drzalo lepsie tvar víííš..no a zmiesas to ..mozes dat do ladnicky kym sa pyskot peče, a potom vravim dat dole tu korku zoz pyskoty,a nakydat krasne tu smotanu na to..rozotret, a potom prichadza najlepsia cast,zdobenie ta kuknice ze ja som ako pochodil,na prvy krat len tak som improvizoval...ta umelec ne? :D no..lenze..cele som to pokazil..stym,ze ja osm na to chcel cele este zelatinu ze nech leskne ne?no a som to na to nalial,sa to zmiesalo zoz smotanou a cele sa to domiesalo.....taze bud budte sikovneksie jak ja,alebo to tam nedavajte vobec..kaslat na to! no a potom do ladnicky na jednu noc a potom uz len koštovať!!ať sloužííííí :D

  3. 3

    ta to len zeby bol foto postu bo furt placete ze neni.. :D

    Smotanový sen od radúzka - obrázok 3
  4. 4

    toto som upiekol dneska kusok som vyzdobil no posudte!!

    Smotanový sen od radúzka - obrázok 4

Diskusia k receptu

raduzko
namiesto toho gustinu pouzite radsej jeden jemny tvaroh 250 g
3sandra3
hihi,,,, dobrý postup práce,,,, som sa tu uškrňala.... ale tortička super... aj by som okoštovala
evusik
no musím povedať, že som si celý postup prečítala, teda prelúskala som ho a musím povedať, že je to (myslím postup) absolútny originál a zrejme aj ty si originál.... ty a tvoj "pyskot" nemajú chybu :-))))
danila
si dóóóbrý,paráda, s tebou musí byť zábava
cica2
@raduzko , nemáš chybu! Tvoj recept sa mi velmi páči a aj opis, pobavila som sa:))))....a výsledok stojí za to, smotanový sen vyzerá lákavo:)
raduzko
smotanovy sen je pecka! staci len kyslu smotanu zoz cukrom vanilkovym pomixovat do mysky das pyskoty,decké,pokvapkat stavou z kompotum mandarinkoveho,na to ten sen smotanovy a cokoladou poliat a taka pecka ze šupa!
raduzko
na buduci vikend robim dalsiu tortu takuto,ale na zdobeni si dam sakra zalezat bude to pecka hodim fotky nech ste happy ;)
hubata
Málinko si z nás robíš haluz, ale prídi sem - bude veselo............
altyn
Mne sa to páči a keď som to čítal nahlas, začal som mať "výhodniarsky" prízvuk. Pripomínaš mi jedného z Profesionálov, hádaj ktorého... :-))) Dúfam že budeš písať aj naďalej. :-)))
marianne69
....no @raduzko macher si Ty,nazdobil si to preparadne a ten popis:-))))na ale tych 5 sackof vanil.cukru,to je dosti,ale vyzera dobre ten tvoj sen:-)...
mojack
No ale chcela by som vidiet, ako sa ti to podarilo nakrájat. Asi sa to rozlialo..
raduzko
nerozlialo,lebo tam je ze som spravil gustin krem,a namiesal don,a dal som do ladnicky na celu noc,a nabuduce tam pridam namiesto gstin kremu one..jemny tvaroch 250g aby to bolopevnejsie!
viera1
Keby bol aj život taký veselý,ako tvoje recepty...Ale keďže máš "papier na to,že máš fantáziu",nemožno spochybňovať nič.Potešil si ma.
aroooo
@raduzko ,a nemohol by si mi z toho trošku nakydat na tanierik,keď sme sa už dopracovali cez ten popis k výsledku?:-))))
afataga
no hura ze si zas pridal novy recept uz som sa nevedela dockat, vyzera to super a popis postupu nemy chybu, stale spominam na tvoju latrinu :-)))
raduzko
afataga:dakujem za doveru :D cez vikedn spravim dalsiu,ale krajsie ozdobim!!dakujem vsetkym!idem do banky! caute!
mojack
v rozpise srovin nie je potom vsetko napisané ...
raduzko
mojacik napis co ti nie je jasne a poviem ti vsetko podrobne ok?
sevas sandra!!! _D
evanaaa
Tak takto by to malo byť, s jedlom servírovať aj trochu humoru a bude nám všetkým chutiť, aj keď ten spôsob písania mi odvádzal pozornosť od postupu, musela som si to celé ešte raz prejsť, najmä ten Gustin krém. Ale výsledok je, dúfam, bez chýb, možno nás Radúzko aj pozve na ochutnávku.
akeber
je to paráááda veselé , aj super vyzerá určite vyskúšam
raduzko
rozmyslam ze pridam aj moju lakocinku raffaelo gulicky ala raduzko!!mate sa na co tesit bude to pecka!
1x aleana
lyali
jasan, tesime na tvoju peckovu raffaelo lakocinku. hybaj sem s nou. si super so super humorom a napadmi :-)
eunika
ci pana Raduzku,ta vidzim,že i pridavac recepty na varechu s humorom še da,da,da...
lubik07
ukladam....super Raduz...a ten tvoj opis nemal chybu...len tak dalej...varenie je zabava
matased
Ty si cukrár, alebo šikovný chlap????!!!! Je to krásne, najkrajšie!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia