Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou

Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou
Foto: naja
najaNaja, recept pridal: 31. marca 2013 16:32Ďalšie jeho recepty

Cokoladove ciapocky sa daju nahradit aj hrozienkami. Buchticky su velmi chutne a maju malo kalorii v porovnani z inymi maskrtkami (1 buchticka / 157 kcal).

Suroviny

12
porcií
20
minút
príprava
20
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

Tvaroh + vajicka + cukor krystalovy + cukor vanilkovy + sol vymiesame.

2

V dalsej miske zmiesame muku + prasok do peciva + cokoladove ciapocky.

3

Zmes z muky primiesame k prvej zmesy a davame pomocou dvoch polievkovych lyzic na vymasteny alebo papierom vylozeny plech.

4

Pecieme priblizne 15-20 min pri 150 °C. Asi 3 min pred dopekanim potreme tie buchticky mliekom.
Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • radost, 31. marca 2013 o 17:30
    tvaroh v ceste mám veľmi rada-robí koláčik ľahkým..jemným..určite túto verziu vyskúšam...


  • jamarlen, 31. marca 2013 o 23:43
    aký tvaroh si dávala?


  • naja, 1. apríla 2013 o 08:11
    jemny tvaroh som pouzila ...


  • sany11, 1. apríla 2013 o 12:05
    cez víkend vyskúšam,vyzerajú nádherne.


  • srnkas, 1. apríla 2013 o 18:56
    nadherny receptik!


  • radost, 6. decembra 2013 o 14:35
    chcem ich urobiť-všimla som si-že tam nejde tuk..naozaj bez tuku..??



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist