Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou

Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou
Foto: naja
najaNaja, recept pridal: 31. marca 2013 16:32Ďalšie jeho recepty

Cokoladove ciapocky sa daju nahradit aj hrozienkami. Buchticky su velmi chutne a maju malo kalorii v porovnani z inymi maskrtkami (1 buchticka / 157 kcal).

Suroviny

12
porcií
20
minút
príprava
20
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

Tvaroh + vajicka + cukor krystalovy + cukor vanilkovy + sol vymiesame.

2

V dalsej miske zmiesame muku + prasok do peciva + cokoladove ciapocky.

3

Zmes z muky primiesame k prvej zmesy a davame pomocou dvoch polievkovych lyzic na vymasteny alebo papierom vylozeny plech.

4

Pecieme priblizne 15-20 min pri 150 °C. Asi 3 min pred dopekanim potreme tie buchticky mliekom.
Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • radost, 31. marca 2013 o 17:30
    tvaroh v ceste mám veľmi rada-robí koláčik ľahkým..jemným..určite túto verziu vyskúšam...


  • jamarlen, 31. marca 2013 o 23:43
    aký tvaroh si dávala?


  • naja, 1. apríla 2013 o 08:11
    jemny tvaroh som pouzila ...


  • sany11, 1. apríla 2013 o 12:05
    cez víkend vyskúšam,vyzerajú nádherne.


  • srnkas, 1. apríla 2013 o 18:56
    nadherny receptik!


  • radost, 6. decembra 2013 o 14:35
    chcem ich urobiť-všimla som si-že tam nejde tuk..naozaj bez tuku..??



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist