Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou

Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou
Foto: naja
najaNaja, 38 ročná žena, Nemecko, recept pridala: 31. marca 2013 16:32Ďalšie jej recepty

Cokoladove ciapocky sa daju nahradit aj hrozienkami. Buchticky su velmi chutne a maju malo kalorii v porovnani z inymi maskrtkami (1 buchticka / 157 kcal).

Suroviny

12
porcií
20
minút
príprava
20
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

Tvaroh + vajicka + cukor krystalovy + cukor vanilkovy + sol vymiesame.

2

V dalsej miske zmiesame muku + prasok do peciva + cokoladove ciapocky.

3

Zmes z muky primiesame k prvej zmesy a davame pomocou dvoch polievkovych lyzic na vymasteny alebo papierom vylozeny plech.

4

Pecieme priblizne 15-20 min pri 150 °C. Asi 3 min pred dopekanim potreme tie buchticky mliekom.
Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • radost, 31. marca 2013 o 17:30
    tvaroh v ceste mám veľmi rada-robí koláčik ľahkým..jemným..určite túto verziu vyskúšam...


  • jamarlen, 31. marca 2013 o 23:43
    aký tvaroh si dávala?


  • naja, 1. apríla 2013 o 08:11
    jemny tvaroh som pouzila ...


  • sany11, 1. apríla 2013 o 12:05
    cez víkend vyskúšam,vyzerajú nádherne.


  • srnkas, 1. apríla 2013 o 18:56
    nadherny receptik!


  • radost, 6. decembra 2013 o 14:35
    chcem ich urobiť-všimla som si-že tam nejde tuk..naozaj bez tuku..??



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist