Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou

Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou
Foto: naja
najaNaja, recept pridal: 31. marca 2013 16:32Ďalšie jeho recepty

Cokoladove ciapocky sa daju nahradit aj hrozienkami. Buchticky su velmi chutne a maju malo kalorii v porovnani z inymi maskrtkami (1 buchticka / 157 kcal).

Suroviny

12
porcií
20
minút
príprava
20
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

Tvaroh + vajicka + cukor krystalovy + cukor vanilkovy + sol vymiesame.

2

V dalsej miske zmiesame muku + prasok do peciva + cokoladove ciapocky.

3

Zmes z muky primiesame k prvej zmesy a davame pomocou dvoch polievkovych lyzic na vymasteny alebo papierom vylozeny plech.

4

Pecieme priblizne 15-20 min pri 150 °C. Asi 3 min pred dopekanim potreme tie buchticky mliekom.
Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • radost, 31. marca 2013 o 17:30
    tvaroh v ceste mám veľmi rada-robí koláčik ľahkým..jemným..určite túto verziu vyskúšam...


  • jamarlen, 31. marca 2013 o 23:43
    aký tvaroh si dávala?


  • naja, 1. apríla 2013 o 08:11
    jemny tvaroh som pouzila ...


  • sany11, 1. apríla 2013 o 12:05
    cez víkend vyskúšam,vyzerajú nádherne.


  • srnkas, 1. apríla 2013 o 18:56
    nadherny receptik!


  • radost, 6. decembra 2013 o 14:35
    chcem ich urobiť-všimla som si-že tam nejde tuk..naozaj bez tuku..??



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Králik dedka Kosíka
V Skalici som si našiel manželku a do tohto kráľovského mesta podnes chodím rád. Sú tam dobrí a rázovití ľudia, dobré červené i biele víno, voňavučký trdelník a napokon i vyberaná gastronómia.

Varecha 34/2014: Letné koláče a dezerty
Časopis Varecha v piatok 22. augusta v denníku Pravda.

Ewout Eleveld: Na stôl u nás čakáte aj 2 mesiace
S kľudom Holanďana nám Ewout Eleveld – šéfkuchár holandskej Restaurant de Leest a hosť gastronomického kongresu Gastronomy Slovakia porozprával o svojej práci ocenenej tromi hviezdičkami od Michelina.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 34/2014: Letné koláče a dezerty Letné koláče a dezerty
Časopis Varecha v piatok 22. augusta v denníku Pravda.


TOPlist