Silvestrovská latrína a chalúpka

raduzko - fotkaraduzko, 28. februára 2011
Silvestrovská latrína a chalúpka
Foto: raduzko

recept na pernik nepisem kazdy ma ten svoj osvedceny,len sem pridam fotky a kus opisu k tomu!

Suroviny





Postup

  1. 1

    sem treba ddavku fantazie a kusok zrucnosti dve ruky a minimum 8 prstov! proste sivymyslite nieco nakreslite to, a vyrezete do pernikoveho cesta ja som si vybral tento rok dedinsku latrinu,minuly rok to bola chalupka to bol prvy pokus! dam len fotky sem tam nieco napisem..takto to zacalo

    Silvestrovská latrína a chalúpka - obrázok 1
  2. 2

    normalne som vyskriakla male "korytko" do perniku a dal som tam pastu na zobenie Dr.Otker to akoze malter znace..ale trebalo to aj pre istotu zpevnit páratkami!

    Silvestrovská latrína a chalúpka - obrázok 2
  3. 3

    a potom uz len samostatne zdobeni ne?a to som len improvizoval co ma napadlo

    Silvestrovská latrína a chalúpka - obrázok 3
  4. 6

    z casposu Tabu co rodicia podstivo zbierlai roky rokuce som vylovil male reklamne titulky o zien lahko dostupnych a nalepil som ich tam!sak v latrine maju tke plagaty byt ne?

    Silvestrovská latrína a chalúpka - obrázok 6
  5. 7

    takto asi to vyzera po dokonceni,mam o doteraz vo vytrine..latrina vo vytrine!bo macky by to zozrali jak minuly rok chalupku

    Silvestrovská latrína a chalúpka - obrázok 7
  6. 8

    toto ze by ste verili ze som to robil ja ;)

    Silvestrovská latrína a chalúpka - obrázok 8
  7. 9

    toto je z minuleho roku moje prva stvorenie

    Silvestrovská latrína a chalúpka - obrázok 9

Diskusia k receptu

raduzko
tenco rok spravim pre zeny bydet co ty na to? :D
mummylinda
suuuuper napad, ale latrinka s muzskymi foteckami by bola lepsia, ved aj my sa mozme pozerat, nie? :-)
rajcinka
nemôžem to prehliadnuť, nemá to čo hľadať na tejto stránke, je to hrozné a vôbec nie vtipné
matased
si nápaditý a šikovný......a latrínka?????? Dobrý nápad!!!!
gubics
Tak toto je vrchol nevkusu, aby sa latrína spájala s jedlom, je mi z toho na blitie!
Milá kuchárka , už sa iná téma nenašla, alebo s tebou sa dá hovoriť len o hovne, tak už prepáč, že som tak otvorená!
Je toľko krásnych objektov, ktoré by sa dali sformulovať aj do perníkovej formy, keď nemáš dostatočnú fantáziu, tak si to daj do Googla, a môžeš čerpať inšpirácie. Nie je to potrebné opakovať, ale nápady čerpať to predsa nie je plagiátorstvo!
gubics
Raduzko, tak prepáč, myslela som si ,že si žena, ale čo môže človek čakať od chlapa, ktorý si o sebe myslí, že vie variť?!
afataga
raduzko nevsimaj si neprajnikov je to super a naramne vtipne mne sa to paci, niekto nevie ocenit humor, co uz? ich problem, na svete ma byt veselo
gubics
milá atafaga, aj humor má rôzne stupne a obmeny Len je potrebné trochu inteligencie to aj tak pochopiť!
To čo je vulgárne ešte nemusí byť humorné!
afataga
gubics ja ti tvoj nazor neberiem, nechaj si ho a nevnucuj mi svoj
raduzko
teta rajcina odkaz pre vas:ale vy sa nemusite pozerat :D(tie prasiatka su dobre ;) len tak dalej)
cotka gubicsa odkaz pre vas:ale ani vy sa nemusite pozerat :D
ja sa nehnevam na tieto tety pretoze urcite pecu a varia bohovsky chutne!chapem ze su ina generacia pruderna,konzervatyvna atd..ja mam 22 rokov mam zmysel pre humor a nemam rad tuctovost a fádnosť.peciem a varim pre radost ludi okolo mna a v neposlednom rade pre vlastnu radost.90% oslovenych XD sa moje napady pacia a jedla chutia a zvysnych 10% je len do počtu :Da zas piect stromcoky a snehuliakov a srdiecka donekonecna sa neda! a aby som vam postesil,vsimnite..zaujimave ze na tu chalupoku ste nic nepovedali :D ta je tiez o hovne? :Ddakujem za komenty aj zla reklama je reklama :Dnabuduci rok asi upeciem kostol,alebo spovednicu alebo kulisi REPETE :D vareniu zdar!
raduzko
gubics:od chlapa ktory si mysli ze vie varit sa moze cakat dvojbodka ze jeho zena nebude odkazana len samu na seba v kuchyni,ze ked pride z prace tak ju moze cakat chutna vecera,moze sa cakat ze navari priatelom,alebo rodine len tak,moze sa cakat ze bude mat viac pochopenia pre kucharky,zeny v domacnostistarajuce sa o rodinu deti lebo nebude si mysliet ze vecera sa zazrakom vytvory v ladnicke :Dtoto vsetko sa da cakat od chlapa ktory si mysli zevie varit ;) ruky bozkávam
raduzko
a este nieco pre gubics-ku...som si vsimol ze nemam fantaziu :D tak mam ukoncenu umelecku skolu s maturitou..mam papier na toze mam fantaziu ;)
tornadolue
@raduzko :))))) ja sa tiez usmievam... aj nad tvojou razantnou odpovedou aj nad latrinou. Viem si predstavit chlapov, ktorych si pobavil a s chutou ju zjedli. A co sa tyka spajania jedla a latriny, v stredoveku to napr. nebolo nic neobvykle. Na hradoch bol v hradnej stene tzv. prevet (po cesky aj previt) a býval umiestnený priamo v hodovacej hlavnej sale. Tato latrina dokonca nemala ani dvere. Nielen preto, ze by tam cloveku bola zima, ale ked si slachtic odskocil od stola, chcel mat dobry vyhlad na manzelku pri stole, aby mu ju zatial nezbalil hradny pan. Niekto moze namietat, ze nie sme v stredoveku, ale podla mna je to aspon tak zaujimave, ako pernikova latrina :-)
afataga
raduzko napriek tomu ze by som mohla byt tvoja mama necitim sa pruderna a preto sa mi tvoj zmysel pre humor paci, ale mas pravdu na buduci rok by si mal upiect rovno papeza :-))))) aj so stolicou :-))))
mummylinda
tak raduzko nedaj sa, fantaziu urcite mas ved nikto pred tym tu nic netake neupiekol, aspon o tom neviem, a vies piect aj "normalne" perniky ako tvoju chalupku, len pekne pokracuj vo svojej fantazii, komu sa nepaci nech sa nepozera, no ne??? :-DD
alenka0901
trochu humoru nezaškodí, aspoň sa je na čom zasmiať.Nemusíme byť stále vážne. Určite mnohé z nás mali úsmev na tvári.
raduzko
dakujem pekne z poporu kočky!!!! líííbáááám váááás ;)
frona
Tak som sa schuti zasmiala.... Najprv z toho nápadu, ktorý sedí na Silvestra ako "riť na šerbel" (prepáčte za výraz,ale iný sa mi na to vôbec nehodí) a potom na tom, ako sa niektorí rozohnili, že to sem nepatrí.... Myslím si, že latrína má dosť spoločné s jedlom. Prinajmenej to, že bez nej by sme veru jesť nemohli.... A na silvestrovský nápad je to celkom originálne.
vegetariankapp
Úplne súhlasím s fronou. A tebe raduzko držím palce. Tiež som sa na tom pobavila, aj s mojím synom ktorý ma tiež umeleckú ukončenú a velmi sa mu to páčilo tak sa teším na nové fantázie od Teba.
valeri
@raduzko
nedaj sa :-)))), a teraz celkom vazne: co by sme niekedy my niektore zeny dali za to, keby niekedy namiesto nas niekdo navaril a nedaj boze aj napiekol a bolo by pri tom aj kopec srandy. Aj napriek tomu, ze moje najmladsie dieta je uz starsie ako Ty, nemam voci takemuto humoru predsudky a fandim Ti.
marianne69
:-)))))))))))))) Ty si eso:-DDDDDDDD naj sam krajsia latrina aku som kedy videla:-)drzim palce....
sandratamer
@raduzko , potrebujeme sa s tebou skontaktovať, ale nemáš v profile kontakt. Napíš do redakcie ohľadne tvojho nového nezverejneného receptu.
alma201
milé dámy a nedámy.....tá silvestrovská latrína neuveritelne rozvoniava aj teraz po pernikovom ceste,a som hrdá na mojho Raduzka..../KRáSNY TO CHLAP/....a neberte mládeži chuťa fantáziu realizovat svoje vymysli a zručnost....za pochvaly dakujeme:-)a urcite Vás Raduzko prekvapí este mnohými nápaditými receptmi....pozdravujem obzvlášt tetušku Gubics aj fejton 1.....prajem dobru chut k Vašim chtnym jedlám:-)
alma201
pardon,zabudla som...ja som Raduzkova mamička:-)
tiginko
som sa až teraz náhodne dostala ku krásnemu dielku @raduzka , gratulujem mame @alma201 k takému šikovnému dietku...idem si hneď pozrieť aj ďalšie jeho "výtvory"
monty469
@Marianne (31.10.2017 19:17)

Ja ti ani neviem , ktory z receptov vybrat. Jeden lepsi ako druhy
A kazdy ma pridanu hodnotu - clovek sa dobre zabavi
1x radost
zolik
Toto je uzasny ulet! a tie komentare pod nim! Najviac sa mi paci ten od @Afataga "rovno papeza aj so stolicou" (1.3.11 o 16:51)
A zase mi slzy od smiechu tecu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia