Šalát z čínskej kapusty

Šalát z čínskej kapusty
diabambulkaDiabambulka, recept pridal: 27. marca 2011 9:13Ďalšie jeho recepty

Niečo ľahké na obed...

Suroviny

6
porcií
25-30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Zeleninku očistíme a nakrájame, mrkvu nastúhame. Všetko spolu dáme do misky osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a vmiešame biely jogurt. Premiešame a podávame :-)
Šalát z čínskej kapusty - obrázok 1

2

Marináda na kuracie prsia : V miske si zmiešame všetky ingrediencie na marinádu, nakrájame si kuracie prsia a dáme na noc marinovať. Na druhý deň upečieme na troške oleja, alebo na grile. Dobrú chuť :-)))



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • odetapka, 27. marca 2011 o 10:21
    mnamka, ukladam :)


  • lyali, 27. marca 2011 o 10:27
    Si riadna výmyselníčka v kuchyni. Chválim. Mne sa do šalátika žiada aj niečo sladké - možno pár kúskov zaváraných broskýň, hoci to už bude trochu iný šalát. Stlmili by mi ostrejšiu chuť jogurtu. Ale vieš čo? Keď ho budem robiť, urobím ho dvojako - podľa Teba a aj s kúskami broskýň. Už teraz sa teším na túto jarnú bombu. Rozhodne ďakujem za skvelú inšpiráciu. KK :-)


  • kata50, 27. marca 2011 o 10:56
    Práve dnes rozmýšľam ako urobím šalát z čínskej kapusty. Tak teraz už viem. Ďakujem :-))


  • dorisa, 27. marca 2011 o 11:10
    Naozaj si riadna vymyselníčka. Dnes by som si dala tvoju stravu.


  • hviezdickaz, 27. marca 2011 o 13:51
    salaty ja mozem na akykolvek sposob ... a kludne aj bez masa,ale ked sa tam vyskytne,neurazim sa :))) Super !


  • diabambulka, 27. marca 2011 o 18:33
    ďakujem všetkým za miálé komentáre, lyali prosím daj vedieť ako chutila aj druhá varianta s broskyňami, nechám sa inšpirovať a na budúce pridám :-)))


  • lucylee, 28. marca 2011 o 08:57
    páči sa mi to, ja by som ale kura len tak na prírodno ugrilovala


  • valeri, 28. marca 2011 o 10:55
    @diabambulka
    no chcela som Ti poradiť nabudúce broskyne, alebo hrozno, zbožňujem takéto šaláty a ten Tvoj vyzerá veľmi dobre


  • palokuchki, 28. marca 2011 o 13:26
    Vyborny salat a dobra kombinacia s tou kuracinou...


  • diabambulka, 28. marca 2011 o 14:54
    valeri ďakujem za tip, vyskúšam aj s ovocímm aj keď mám troška strach nakombinovať to, ale broskyne-máme radi, hrozno- máme radi tak prečo nie, skúsime :-)


  • hviezdickaz, 28. marca 2011 o 18:45
    @diabambulka - nemaj strach vyskusat salat s ovocim,ja som robila kuraci salat s broskynami,a naozaj ti ho mozem len odporucit :)


  • diabambulka, 28. marca 2011 o 19:32
    ok :-)


  • zabiatko66, 6. júna 2011 o 10:59
    no to je určite vynikajúci šalátik určite vyskúšam.


  • bronika, 29. februára 2012 o 19:25
    je vyborny aj ked som nedala papriku. Ak vam chyba nieco sladke, tak je to vyborne s jablckom na tenke polmesiaciky..krasne to vsetko chrumka :) ten jogurt je tam super, zalezi len od vas, ci date kysly alebo tucny napriklad grecky. Mne chutil ten dietnejsi. Super receptik. Masko vyskusam nabuduce..


  • diabambulka, 1. marca 2012 o 09:33
    :-DDD
    super...


  • marcelita628, 9. januára 2013 o 20:26
    nakúpené idem vyskúšať :)


  • diabambulka, 9. januára 2013 o 21:15
    marcelita628 tak potom dobrú chuť :-))) veru aj ja už rozmýšľam, že po Vianočných koláčikoch, údenom, kapustnici a rybkách by šalátik bodol:-)))


  • sissi34, 19. mája 2014 o 21:38
    vypadá ten tvoj šalátik fantasticky:):) ukladám si ho :):)


  • altyn, 4. júla 2014 o 21:25
    Ako to že som ho prehliadol!!! Zajtra ho určite urobím, všetko doma mám, len asi si dám k tomu rybu, ale hlavný je ten šalát!!! Čínsku kapustu zbožňujem a tak si mi brnkla na správnu strunu. Ďakujem! :-)))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist