Šalát z čínskej kapusty

Šalát z čínskej kapusty
diabambulkaDiabambulka, recept pridal: 27. marca 2011 9:13Ďalšie jeho recepty

Niečo ľahké na obed...

Suroviny

6
porcií
25-30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Zeleninku očistíme a nakrájame, mrkvu nastúhame. Všetko spolu dáme do misky osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a vmiešame biely jogurt. Premiešame a podávame :-)
Šalát z čínskej kapusty - obrázok 1

2

Marináda na kuracie prsia : V miske si zmiešame všetky ingrediencie na marinádu, nakrájame si kuracie prsia a dáme na noc marinovať. Na druhý deň upečieme na troške oleja, alebo na grile. Dobrú chuť :-)))



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • odetapka, 27. marca 2011 o 10:21
    mnamka, ukladam :)


  • lyali, 27. marca 2011 o 10:27
    Si riadna výmyselníčka v kuchyni. Chválim. Mne sa do šalátika žiada aj niečo sladké - možno pár kúskov zaváraných broskýň, hoci to už bude trochu iný šalát. Stlmili by mi ostrejšiu chuť jogurtu. Ale vieš čo? Keď ho budem robiť, urobím ho dvojako - podľa Teba a aj s kúskami broskýň. Už teraz sa teším na túto jarnú bombu. Rozhodne ďakujem za skvelú inšpiráciu. KK :-)


  • kata50, 27. marca 2011 o 10:56
    Práve dnes rozmýšľam ako urobím šalát z čínskej kapusty. Tak teraz už viem. Ďakujem :-))


  • dorisa, 27. marca 2011 o 11:10
    Naozaj si riadna vymyselníčka. Dnes by som si dala tvoju stravu.


  • hviezdickaz, 27. marca 2011 o 13:51
    salaty ja mozem na akykolvek sposob ... a kludne aj bez masa,ale ked sa tam vyskytne,neurazim sa :))) Super !


  • diabambulka, 27. marca 2011 o 18:33
    ďakujem všetkým za miálé komentáre, lyali prosím daj vedieť ako chutila aj druhá varianta s broskyňami, nechám sa inšpirovať a na budúce pridám :-)))


  • lucylee, 28. marca 2011 o 08:57
    páči sa mi to, ja by som ale kura len tak na prírodno ugrilovala


  • valeri, 28. marca 2011 o 10:55
    @diabambulka
    no chcela som Ti poradiť nabudúce broskyne, alebo hrozno, zbožňujem takéto šaláty a ten Tvoj vyzerá veľmi dobre


  • palokuchki, 28. marca 2011 o 13:26
    Vyborny salat a dobra kombinacia s tou kuracinou...


  • diabambulka, 28. marca 2011 o 14:54
    valeri ďakujem za tip, vyskúšam aj s ovocímm aj keď mám troška strach nakombinovať to, ale broskyne-máme radi, hrozno- máme radi tak prečo nie, skúsime :-)


  • hviezdickaz, 28. marca 2011 o 18:45
    @diabambulka - nemaj strach vyskusat salat s ovocim,ja som robila kuraci salat s broskynami,a naozaj ti ho mozem len odporucit :)


  • diabambulka, 28. marca 2011 o 19:32
    ok :-)


  • zabiatko66, 6. júna 2011 o 10:59
    no to je určite vynikajúci šalátik určite vyskúšam.


  • bronika, 29. februára 2012 o 19:25
    je vyborny aj ked som nedala papriku. Ak vam chyba nieco sladke, tak je to vyborne s jablckom na tenke polmesiaciky..krasne to vsetko chrumka :) ten jogurt je tam super, zalezi len od vas, ci date kysly alebo tucny napriklad grecky. Mne chutil ten dietnejsi. Super receptik. Masko vyskusam nabuduce..


  • diabambulka, 1. marca 2012 o 09:33
    :-DDD
    super...


  • marcelita628, 9. januára 2013 o 20:26
    nakúpené idem vyskúšať :)


  • diabambulka, 9. januára 2013 o 21:15
    marcelita628 tak potom dobrú chuť :-))) veru aj ja už rozmýšľam, že po Vianočných koláčikoch, údenom, kapustnici a rybkách by šalátik bodol:-)))


  • sissi34, 19. mája 2014 o 21:38
    vypadá ten tvoj šalátik fantasticky:):) ukladám si ho :):)


  • altyn, 4. júla 2014 o 21:25
    Ako to že som ho prehliadol!!! Zajtra ho určite urobím, všetko doma mám, len asi si dám k tomu rybu, ale hlavný je ten šalát!!! Čínsku kapustu zbožňujem a tak si mi brnkla na správnu strunu. Ďakujem! :-)))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist