Rýchly bravčový guláš /fotorecept/

Autor receptu: svetlana9

Dobrých gulášov nikdy nie je dosť.

6-8
porcií
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na dno hrnca dáme olej, pokrájanú mrkvu, kapustu, cibuľu, vegetu, soľ, rascu. Orestujeme. Dáme si zovrieť vodu.
  2. Keď je základ prehriaty - dosypeme mäso. Zakryjeme, aby to všetko pustilo šťavu. Keď sa tak stane, pridáme papriku červenú sladkú, na kocky pokrájané zemiaky, opäť premiešame.
  3. Vlejeme dva litre vody horúcej. Zakryjeme a varíme 1 hodinu.
  4. Potom vsypeme rozdrvený- pretlačený cesnak utretý so soľou. Necháme prejsť varom a polievka je hotová.