Rýchla zapekačka po našom

hrky - fotkahrky, 2. júna 2014
Rýchla zapekačka po našom
Foto: hrky

Schválne píšem už do názvu dve slovká - " po našom" , aby zase neprišlo k nejakým nedorozumeniam a nemali niektorí nemiestne pripomienky, Zobraziť celý popisSchválne píšem už do názvu dve slovká - " po našom" , aby zase neprišlo k nejakým nedorozumeniam a nemali niektorí nemiestne pripomienky, prečo toľko toho a toľko toho. "Po našom" - v každom jazyku znamená, že my si ich robíme tak, ako nám chutia, čiže dopredu upozorňujem poniektorých komentujúcich, po skúsenostiach na tejto stránke, aby sa nad množstvami, názvami a prevedením nezamýšľali, brali ich ako inšpiráciu a vychutnali si návod na svoje chutné prevedenie, pretože o tom táto stránka je.

4
porcie
8 minút
príprava
10 minút
na 200 °C

Suroviny

9 ks
20 dkg
18 plátkov




Postup

  1. 1

    Nakrájame si chlieb, môže byť kľudne aj dvojdňový, nemusí byť čerstvý. Natrieme ho z oboch strán jemnou vrstvou masla, na to naukladáme salámu, ja som dávala po dvoch plátkoch, prípadne môžete zmeniť na šunku, ako kto má rád.. Navrch uložíme najemno nastrúhaný syr a posypeme vegetou - podľa chuti !

    Rýchla zapekačka po našom - obrázok 1
  2. 2

    Všetky rýchlovečky vyzerali na pečiacom papieri asi takto :)

    Rýchla zapekačka po našom - obrázok 2
  3. 3

    Dáme ich do vyhriatej rúry a keď sa syr roztečie a kôrka chytí zlatavú farbu, vyberieme a papáme:)

    Rýchla zapekačka po našom - obrázok 3

Diskusia k receptu

rolfynka
nic si znich nerob aj mna uz okomentovali ale kazdy ma svoj nazor na vec ale mozu byt chutne
denyany
Čítam, že tu mám napísať komentár k receptu- teda môj názor, postreh, otázku... Pod receptom v inom komente, že ,,aj mňa už okomentovali"-no však o tom to je, nie? A teraz k veci - fajn rýchlovečka, variabilná- môj muž by si na to klepol vajce, nech tam má oko, ja by som navrch možno dala cibuľku, k tomu paradajka, raz za čas môže byť.
kakao
@hubata : Keby si radšej zavrela hubu… :-) Takýto prístup tu len robi zlú krv, nad všetkým ohŕňajú nos. Priznám sa, že ani mňa recept veľmi neoslovil, ale nemusím prechádzať v komentároch do invektívov. A ako už @hrky voľakde písala: táto stránka by mala byť o receptoch a nie o komentároch.
dvorka
Tiež robím zapečené chlebíky. Ale ak ich nemám veľa, zapekám v hrnci s hrubým dnom, zakryté, bez omastenia na spodnej strane.
kukulienka71
@hrky , nemusela si si kaziť recept tým úvodom, myslím, že som sa v ňom našla, po tom, ako som sa minule pri tvojom recepte pozastavila nad pre mňa značne veľkým množstvom majoránky:-) Ja som chápavá, aj vtedy som pochopila po tvojich urazených odpovediach... Dúfam, že ostatným budúcim svojim receptom vymyslíš krajší úvod. Pekný deň ti prajem:-)
srnkas
Tiez musim povedat, ze je to vyborne jedlo. Sice vegetu nepouzivam, ale to je vec vkusu. Velmi vela krat takto pouzijem starsi chlebik. Vobec nerozumiem niektorym ludom, chodte radsej sledovat politikov, tam mozete kydat, ak mate mindraky.
1x hrky
hrky
kukulienka71, nebolo to na teba myslené, alebo aspoň nie "len" na teba. Neboj najde sa tu kopec ľudí, ktorí nemajú čo robiť a ofrflú prácu ľudí a najlepšie že aj takí, ktorí sem nijakým nápadom neprispeli a úplne najlepšie na tom je, keď sa do niekoho navážajú bez príčiny a aj za to, keď sem dajú nejaký recept, ktorý už veľa ľudí pozná. Ako keby malo byť nejakým pravidlom alebo podmienkou, že najskôr si musíš recept tu nájsť a ak taký nie je, potom ho môžeš aj pridať:) choré :) Nebola som nikdy nahnevaná, mňa nahnevá iba hlúposť ľudí, aj keď tu sa ich tiež nájde, nikoho však nesúdim, každý má OP, takže si je za svoje činy a výroky zodpovedný a nech sa mu s nimi žije už ako chce :) Koment pred a po alebo v priebehu receptu tiež myslím, že je na pridávajúcom, neviem prečo to meniť :)
hrky
silvipop, aj ja uz začínam premýšľať a veľakrát sa rozum fakt zastavuje...
pusta
výborný nápad na skvelú rýchlu večeru.
rain333
A mne sa páči práve ten úvod, sto bodov :-D Recept je fajn a každý si ho môže pozmeniť ako mu vyhovuje, len treba fantáziu ;-) kto nemá - kritizuje a mudruje ......A ja ich just posypem vegetou :-D
klotilda
Rýchla a chutná večera. Azda nepomrieme, keď si zapekačku posypeme vegetou. Recept sa mi páči, ďakujem za nápad.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia