Rybací šalát

abdulAbdul, 98 ročný muž, FFFFülek, 27. októbra 2010 16:00
Ďalšie jeho recepty »

Tento recept som dostal od kamaráta - vášnivého rybára asi pred 10 rokmi.

10
porcií
10 min
tepelná úprava

Suroviny

1,5 kg
1,5 dcl
1 PL
10 ks
4 ks
2 ks
1 dcl
4 ks, varená
2 ks, nadrobno pokrájaná
3 dcl
2 dcl
2 dcl
2 dcl

Postup prípravy

  1. 1

    Ryby s nálevom ( ocot,soľ,čierne korenie celé,nové korenie celé a bobkový list)zalejeme vodou a varíme 10 minút. Po vychladnutí oberieme od kostí a podlávime drvičom na zemiaky. Zalejeme 1 dcl octom a necháme postáť v chladničke do druhého dňa. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, uhorky a mrkvu. Pridáme smotanu, tatársku omáčku a majonézu.Dobre premiešame a necháme postáť aspoň hodinku v chladničke.

ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist