Ruske vajco z kyslej kapusty.

mamamagdaMamamagda, recept pridal: 1. mája 2013 4:27Ďalšie jeho recepty

Recept som si vymyslela,lebo rada kombinujem potraviny ktoré mám rada. Je to dietné a hlavne to má veľa vitamínov.

Suroviny

15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kapustu ak je moc kysla si zmyjeme , nakrájame a dáme do misky.Pridáme nakrájanú cibuľu na kocky,nakrájanú salámu, cesnak a nastrúhame kyslú uhorku.Osolíme okoreníme a dobre premiešame a na koniec pridáme jednu smotanu.

2

Na dezertný tanierik naložíme kapustovú zmes,na vrch položíme pol vajíčka uvareného na tvrdo a polejeme lyžicou kyslej smotany.

3

Môžeme prizdobiť 2-3 plátkami salámy, sterilizovanú kapiu.....Podávame s tmavý pečivom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.

Gallina freda
V nezvyklom čase, už začiatkom roka, som sa rozhodol svoje okrúhle narodeniny pripomenúť si v cudzom svete. Na čerstvom vzduchu, v teple, v prostredí pre mňa neznámych ľudí.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist