Ruske vajco z kyslej kapusty.

mamamagdaMamamagda, recept pridal: 1. mája 2013 4:27Ďalšie jeho recepty

Recept som si vymyslela,lebo rada kombinujem potraviny ktoré mám rada. Je to dietné a hlavne to má veľa vitamínov.

Suroviny

15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kapustu ak je moc kysla si zmyjeme , nakrájame a dáme do misky.Pridáme nakrájanú cibuľu na kocky,nakrájanú salámu, cesnak a nastrúhame kyslú uhorku.Osolíme okoreníme a dobre premiešame a na koniec pridáme jednu smotanu.

2

Na dezertný tanierik naložíme kapustovú zmes,na vrch položíme pol vajíčka uvareného na tvrdo a polejeme lyžicou kyslej smotany.

3

Môžeme prizdobiť 2-3 plátkami salámy, sterilizovanú kapiu.....Podávame s tmavý pečivom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist