Ruske vajco z kyslej kapusty.

mamamagdaMamamagda, recept pridal: 1. mája 2013 4:27Ďalšie jeho recepty

Recept som si vymyslela,lebo rada kombinujem potraviny ktoré mám rada. Je to dietné a hlavne to má veľa vitamínov.

Suroviny

15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kapustu ak je moc kysla si zmyjeme , nakrájame a dáme do misky.Pridáme nakrájanú cibuľu na kocky,nakrájanú salámu, cesnak a nastrúhame kyslú uhorku.Osolíme okoreníme a dobre premiešame a na koniec pridáme jednu smotanu.

2

Na dezertný tanierik naložíme kapustovú zmes,na vrch položíme pol vajíčka uvareného na tvrdo a polejeme lyžicou kyslej smotany.

3

Môžeme prizdobiť 2-3 plátkami salámy, sterilizovanú kapiu.....Podávame s tmavý pečivom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.

Bryndzové chuťovky
Tapas sú fenoménom španielskej kuchyne, španielskej pohostinnosti. Ide o malé chlebíky, hrianky či chuťovky, ktoré sa pripravujú na tisíce spôsobov.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist