Ruske vajco z kyslej kapusty.

mamamagdaMamamagda, recept pridal: 1. mája 2013 4:27Ďalšie jeho recepty

Recept som si vymyslela,lebo rada kombinujem potraviny ktoré mám rada. Je to dietné a hlavne to má veľa vitamínov.

Suroviny

15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kapustu ak je moc kysla si zmyjeme , nakrájame a dáme do misky.Pridáme nakrájanú cibuľu na kocky,nakrájanú salámu, cesnak a nastrúhame kyslú uhorku.Osolíme okoreníme a dobre premiešame a na koniec pridáme jednu smotanu.

2

Na dezertný tanierik naložíme kapustovú zmes,na vrch položíme pol vajíčka uvareného na tvrdo a polejeme lyžicou kyslej smotany.

3

Môžeme prizdobiť 2-3 plátkami salámy, sterilizovanú kapiu.....Podávame s tmavý pečivom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist