Ruske vajco z kyslej kapusty.

mamamagdaMamamagda, 50 ročná žena, puchov, recept pridala: 1. mája 2013 4:27Ďalšie jej recepty

Recept som si vymyslela,lebo rada kombinujem potraviny ktoré mám rada. Je to dietné a hlavne to má veľa vitamínov.

Suroviny

15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kapustu ak je moc kysla si zmyjeme , nakrájame a dáme do misky.Pridáme nakrájanú cibuľu na kocky,nakrájanú salámu, cesnak a nastrúhame kyslú uhorku.Osolíme okoreníme a dobre premiešame a na koniec pridáme jednu smotanu.

2

Na dezertný tanierik naložíme kapustovú zmes,na vrch položíme pol vajíčka uvareného na tvrdo a polejeme lyžicou kyslej smotany.

3

Môžeme prizdobiť 2-3 plátkami salámy, sterilizovanú kapiu.....Podávame s tmavý pečivom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.

Zmrzlinový pohár nie je len zmrzlina v pohári
Hýriaci farbami v parádnom sklenenom objatí: zopár kopčekov zmrzliny ozdobených šľahačkou, polevou a na vrchu korunovaný čerešničkou. V cukrárni mu nikto neodolá a pozná ho každé dieťa: zmrzlinový pohár.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 35/2015: Liptovská kuchyňa Liptovská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 28. augusta v denníku Pravda.


TOPlist