Rezne naruby

3sandra3 - fotka3sandra3, 29. novembra 2010

Suroviny

8 ks, alebo kuracie
3-4 ks
6-7 ks-strúčikov
2 ks




Postup

  1. 1

    Rezne osolíme, okoreníme, potrieme roztlačeným cesnakom. Na dosku nasypeme strúhanku a zľahka ju vklepeme do rezňov z obidvoch strán.

  2. 2

    V rozšľahaných vajciach rezne obalíme a prudko opražime na panvici. Potom ich vložíme do vymasteného pekáča. Poukladáme na ne plátky slaniny a kolieska cibule. Pri väčšom počte rezňov urobíme viac vrstiev.

  3. 3

    Prikryté dusíme v rúre asi 45 minút. Odokryté necháme na záver zapiecť. Podávame so zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu

noelia
Hmmm, vyzera to uchvatne. Este som nerobila rezne naopak......ale urcite skusim. DIK !
marianne69
Rezniky naopak robi s hubovou omackou,ale vyskusam aj tie tvoje,pacia sa mi.:-)
bozulka
Ja robievam ako Zdenek Troška,všetko ako ty len smažím pomaly a rezne robím z chudej krkovičky a už nezapekám.Určite sú dobré aj tvoje.
edimilka
ja som to už robila je to perfektné treba skusiť edimilka
abend
Takéto rezne robievam často, sú výborné, pripájam moje skúsenosti. Strúhanku si dám do väčšieho vrecúška, nemám potom neporiadok na stole, vysmažené rezne dám do tlakového hrnca , podlejem trochou vody a za 20min. sú rezne mäkučké .
evanaaa
Tieto reztne sú tu veľakrát, vždy pod iným názvom a poliete niečím. Ja ich robím podobne, ako ty, 3Sandra3, len nedávam cibuľku a slaninu, podlejem ich výpekom, toho veľa nie je, nezalievam, ako to iekto robí, úplne, aby boli ponorené,nie je treba. Mäkké sú dosť, nedávno sme o nich debatovali tu, aké sú najlepúšie.
milka95
Rezne naopak . je veľa receptou každý iný a jedinečný. Ja robievam z chudej krkovičky,na každý rezeň dávam prúžok prerastenej oravskej slaninky a dve hrubšie kolieska cibule .Podlejem výpekom nie je ho veľa, nechám zapiecť. Mäso je mäkké a veľmy chutné podávam s ryžou.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia