Reďkovková pomazánka

chopard - fotkachopard, 30. januára 2015
Reďkovková pomazánka
Foto: chopard

Jednoduchá a veľmi chutná...

10 minút
príprava

Suroviny

1 viazanička
1 ks
2 PL (alebo kyslá smotana)
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
1 ks




Postup

  1. 1

    Reďkovky opláchneme, postrúhame a zmiešame do tvarohu, pridáme biely hustý jogur alebo kyslú smotanu /čo si kto vyberie/, pridáme syr bambino, podľa chuti dosolíme a dokoreníme, prídame najemno nasekanú pažítku a premiešame.

  2. 2

    Najlepšie chutí s doma upečeným chlebíkom.

  3. 3

    Dobrú chuť

Diskusia k receptu

mariamka
redkovka je zdrava, naozaj hocikedy, az na to bambiino tutto :)
chopard
Kto nechce si predsa to bambino neda.. A myslim ze bambino nepatrí k tak strasne hrozným. Su predsa omnoho nezdravsie "veci" a konzumujete ich urcite aj vy... A ked vam bambino nechuti nemusíte ho predsa jest. Ale pokial ste odborníčka na zdravú výživu tak beriem spat...
jozka2
chopard,nebud dotknuta,ze je poznamka na bambino.Pomazanka je urcite dobra,ale ked je tam tvaroh mozna to bambino uz netreba,alebo potom bambino a nie tvaroh,mne by to asi rusilo chut.ale to je vec nazoru a hlavne treba vyskusat.Ja osobne mam rada bambino,na chlebiku z casu na cas a na to kolieska nejakej dobrej klobasky a zeleniny je z toho vyborny sendvic na obed.Receptik je dobry a kazdy zaiste si z neho vyberie to svoje.
grandma
Presne tak, je to vec názoru - je tu tvaroh, bambino a ešte jogurt, pre mňa trochu moc chutí naraz. Ale proti gustu žiadny dišputát!
hammam
vyzera chutne, ale nie je to vhodne zaradit do kategorie Raw (surova strava) - surove znamena tepelne nespracovane nie len u teba doma, ale ani vo vyrobe - viď. taveny syr a tvaroh z pasterizovaneho mlieka




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia