Ragu z bravčových sŕdc

bobo1 - fotkabobo1, 4. mája 2012

Je to môj vlastný recept rád ho používam, preto lebo je jednoduchý a rýchly. Pripravujem ho vždy keď mám málo času a mám v Zobraziť celý popisJe to môj vlastný recept rád ho používam, preto lebo je jednoduchý a rýchly. Pripravujem ho vždy keď mám málo času a mám v mrazničke bravčové srdcia.

5
porcií
60 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
1 ks
1 PL
60 g
 šťipka
 štipka
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Umyjeme a uvaríme srdcia do mäkka, potom ich vyberieme a necháme vychladnúť, potom ich pomelieme na mäsovom mlynčeku na malom oku.

  2. 2

    V hrnci speníme nadrobno nakrájanú cibulku do sklovita potom pridáme pomleté srdcia, pridáme čierne mleté korenie, vegetu a podlejeme trochou vývaru zo sŕdc a necháme mierne podusiť. Keď to máme podusené pridáme pretlak a necháme ešte takých 10 minút prevrieť , nakoniec pridáme trochu cukru , bazalky , oregána a pretlačený cesnak.

  3. 3

    Podávame s rôznymi druhmi cestovín. Môžeme ragu použiť aj ako surovinu na prípravu pizze, pirohov.

Diskusia k receptu

eldina
fajn nápad,ale ja radšej z hydinových sŕdc..:)/neviem prečo sa štítim takýchto vecí zo svine-srdce,pečienka/...:)
ale mohol si dať aspoň ilustračné foto,nech tie slinky tečú kvalitnejšie...:)
bobo1
mila eldina mozes pouzit akekolvek srdcia okrem nasich.
alena45
už som raz varila z bravčového srdca, ale bolo veľmi húževnaté. Predtým som ho nepredvarila, koľko ho asi varíš domäkka ?
bobo1
to záleží aké sú či mladé alebo staršie ale určite aspoň 2h.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia