Ragu z bravčových sŕdc
Autor receptu: bobo1
Je to môj vlastný recept rád ho používam, preto lebo je jednoduchý a rýchly. Pripravujem ho vždy keď mám málo času a mám v mrazničke bravčové srdcia.
5 porcií |
60 minút príprava |
45 minút tepelná úprava |
Postup
- Umyjeme a uvaríme srdcia do mäkka, potom ich vyberieme a necháme vychladnúť, potom ich pomelieme na mäsovom mlynčeku na malom oku.
- V hrnci speníme nadrobno nakrájanú cibulku do sklovita potom pridáme pomleté srdcia, pridáme čierne mleté korenie, vegetu a podlejeme trochou vývaru zo sŕdc a necháme mierne podusiť. Keď to máme podusené pridáme pretlak a necháme ešte takých 10 minút prevrieť , nakoniec pridáme trochu cukru , bazalky , oregána a pretlačený cesnak.
- Podávame s rôznymi druhmi cestovín. Môžeme ragu použiť aj ako surovinu na prípravu pizze, pirohov.