Punčové gule

Punčové gule
Foto: schwartau
schwartauSchwartau, recept pridal: 15. marca 2011 14:09Ďalšie jeho recepty

Komerčný recept.

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu s maslom. Potom pridáme práškový cukor, drvené piškóty, mleté orechy, kakao, rum, 3 – 4 lyžice dobrého džemu, napríklad Schwartau a vanilkový cukor. Všetko dobre prepracujeme a necháme v chladničke vychladnúť. Z vychladnutej hmoty tvarujeme guľky vysoké cca 1,5 cm a obaľujeme v kokose.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • bazulienka, 15. marca 2011 o 15:22
    Orechovo -kokosové rýchle jednohubky...vyskúšam.


  • julica, 15. marca 2011 o 15:35
    Toto varecha povoľuje, takéto lacné PR????


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 15. marca 2011 o 15:53
    @julica , všetko je ako má byť , je to dohodnutá spolupráca.


  • julica, 15. marca 2011 o 16:48
    OK, reklama bez oznacenia okrem inych postihov najma vzbudzuje nedoveru k mediu... "dislike" :(


  • tatranka, 15. marca 2011 o 16:59
    Niekedy je potrebné mať po ruke takýto rýchly a jednoduchý recept.Vďaka zaň.Mám niečo podobné,len do guličiek vkladám ešte čerešne,alebo višne.Takto sa mi to zdá praktické.Ukladám do KK.


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 15. marca 2011 o 17:33
    Áno samozrejme, ďakujeme za upozornenie @julica .


  • orchidea, 15. marca 2011 o 17:46
    Takéto rýchle guličky sú vždy dobré.


  • klaura, 15. marca 2011 o 19:00
    ukladám si ...


  • abend, 15. marca 2011 o 19:22
    Recept si ukladám, vianoce sú tu ani sa nenazdáme.


  • laurisia, 15. marca 2011 o 20:10
    A mne je to jedno, že je to reklama. Je tam slušne uvedené, že sa jedná o "komerčný recept" a pre mňa je podstatné, že recept vypadá zaujímavo. Cez víkend vyskúšam.


  • jerica, 16. marca 2011 o 00:06
    @abend nestraš:-(


  • dizinka, 16. marca 2011 o 13:08
    ja to robievam aj zo zbytkov po "veľkom pečení", orechy, kompótová šťava, upečená piškóta, kakao...to, čo zostane, a do prostriedka zagúľam višňu, prípadne rumovú višňu


  • korbacik, 16. marca 2011 o 13:49
    určite vyskúšam. Moja dcéra má rada všetko punčové, ale keďže cez week mám už iný program, nestíham piecť časovo náročný zákusok. Tento rcp je na málo času ako stvorený! Ukladám a ozvem sa!


  • megi500, 24. marca 2011 o 21:47
    ukladam si je to vyborny a rychla mnamka


  • sestricka126, 11. apríla 2011 o 17:22
    ukladam a na bliziace sviatky rychle a jednoduche mnam :D


  • violetacamorova, 7. decembra 2011 o 10:39
    Tie drvené piškóty 2 balíčky koľko je to gramov?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist