Punčové gule

Punčové gule
Foto: schwartau
schwartauSchwartau, 35 ročná žena, Bratislava, recept pridala: 15. marca 2011 14:09Ďalšie jej recepty

Komerčný recept.

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu s maslom. Potom pridáme práškový cukor, drvené piškóty, mleté orechy, kakao, rum, 3 – 4 lyžice dobrého džemu, napríklad Schwartau a vanilkový cukor. Všetko dobre prepracujeme a necháme v chladničke vychladnúť. Z vychladnutej hmoty tvarujeme guľky vysoké cca 1,5 cm a obaľujeme v kokose.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • bazulienka, 15. marca 2011 o 15:22
    Orechovo -kokosové rýchle jednohubky...vyskúšam.


  • julica, 15. marca 2011 o 15:35
    Toto varecha povoľuje, takéto lacné PR????


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 15. marca 2011 o 15:53
    @julica , všetko je ako má byť , je to dohodnutá spolupráca.


  • julica, 15. marca 2011 o 16:48
    OK, reklama bez oznacenia okrem inych postihov najma vzbudzuje nedoveru k mediu... "dislike" :(


  • tatranka, 15. marca 2011 o 16:59
    Niekedy je potrebné mať po ruke takýto rýchly a jednoduchý recept.Vďaka zaň.Mám niečo podobné,len do guličiek vkladám ešte čerešne,alebo višne.Takto sa mi to zdá praktické.Ukladám do KK.


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 15. marca 2011 o 17:33
    Áno samozrejme, ďakujeme za upozornenie @julica .


  • orchidea, 15. marca 2011 o 17:46
    Takéto rýchle guličky sú vždy dobré.


  • klaura, 15. marca 2011 o 19:00
    ukladám si ...


  • abend, 15. marca 2011 o 19:22
    Recept si ukladám, vianoce sú tu ani sa nenazdáme.


  • laurisia, 15. marca 2011 o 20:10
    A mne je to jedno, že je to reklama. Je tam slušne uvedené, že sa jedná o "komerčný recept" a pre mňa je podstatné, že recept vypadá zaujímavo. Cez víkend vyskúšam.


  • jerica, 16. marca 2011 o 00:06
    @abend nestraš:-(


  • dizinka, 16. marca 2011 o 13:08
    ja to robievam aj zo zbytkov po "veľkom pečení", orechy, kompótová šťava, upečená piškóta, kakao...to, čo zostane, a do prostriedka zagúľam višňu, prípadne rumovú višňu


  • korbacik, 16. marca 2011 o 13:49
    určite vyskúšam. Moja dcéra má rada všetko punčové, ale keďže cez week mám už iný program, nestíham piecť časovo náročný zákusok. Tento rcp je na málo času ako stvorený! Ukladám a ozvem sa!


  • megi500, 24. marca 2011 o 21:47
    ukladam si je to vyborny a rychla mnamka


  • sestricka126, 11. apríla 2011 o 17:22
    ukladam a na bliziace sviatky rychle a jednoduche mnam :D


  • violetacamorova, 7. decembra 2011 o 10:39
    Tie drvené piškóty 2 balíčky koľko je to gramov?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist