Pudingová torta fotorecept

romson - bez fotkyromson, 30. januára 2014
Pudingová torta (fotorecept)
Foto: romson

Môj prvý pokus o tortu :)

10
porcií
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
1,5 l
9 pl




Postup

  1. 1

    Na spodok formy spravíme jeden puding, ja som spravil vanilkový. Na puding som následne poukladal Bebe keksy a piškóty.

    Pudingová torta (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    ďalej uvaríme druhý puding, a nalejeme ho do formy. Ja som ako druhý spravil kokosový, a aby mal lepšiu chuť, pridal som do neho pri varení ešte jednu polievkovú lyžicu kokosu. Následne zase poukladáme Bebe keksy a piškóty.

    Pudingová torta (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Nakoniec uvaríme posledný puding a vlejeme do formy. Ja som ako posledný robil čokoládový.

    Pudingová torta (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Necháme vychladnúť a opatrne vyklopíme. Môžme podávať samotné, alebo s kúskami ovocia, poliate topingom alebo sirupom. Každý podľa vlastnej chute ;) . Prajem dobrú chuť.

    Pudingová torta (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

tinka1977
Jednoduchý a zaujímavý návod. Ja by som jeden puding uvarila nie s mliekom, ale s ovocným džúsom. Ku kokosovému pudingu by sa mi hodil ananás :)
jeka
JA by som urobila ,ako kokosový zákusok-spodný kokosový-stredný citronový zvýrazniť kvapkami citr.šťavy-vrch čokoládový,ale aj tvoj je OK,mám už síce svoj vek,ale pudingu neodolám.
ubka
..a ja chválim nápad autora, torta je pekne urobená a nepochybne si vybral chute, ktoré dominujú v ich rodine :-)) je to námet na rôzne variacie aj s ovocím...
mariamka
jeje novacik na Vareche a hned takto provokuje :) pekna torta/babovka pre pudingacov, co mam aj ja doma,, paci sa mi to sumerne ukladanie ála kaleidoskop a chutovo iste tip-top, neprilepi sa to ? prinajmensom by som formu vyplachla,,
dzejsik
Hííí, pán expert na pudingové variácie, vitaj na vareche ;)
romson
mariamka, neprilepilo sa mi to, aj ked som sa toho bal. ale ked som robil tu tortu zase, tak som formu vyplachol vodov, piskoty som rozdrvil najemno, a potom som tym poprasil formu, a potom bolo vyklapanie uplne hladke ;)

estrella40, moze byt aj forma na srnci chrbat, vpodstate moze byt hociaka, ja som si vybral tortovu alebo babovkovu formu preto, lebo to po vyklopeni celkom dobre vyzera.
kukulienka71
to je roztomilé na úvodnej fotke,tie stopy po jedení lyžičkou:-))Aj ked to nie je nóbl fotka a recept,oceňujem tvoju snahu a fantáziu.
rea1
nuž, daj mi lyžičku a pusti ma k tomu. :-)) ja teda extra na sladké nie som ale pudinčeky, to môžem kedykoľvek. lákavý obrázok, určite by mi chutil. večer ja veru napečiem puding, vďaka za inšpiráciu. :-))
bembo
Vyzerá to veľmi pekne,a musí byť aj veľmi dobrý.Už len pri pohľade na fotografiu som dostal naň chuť.Ukladám do KK a v blízkej dobe aj urobím.
motyka
Pre mňa tiež výborná inšpirácia. Ďakujem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia