Pražma s bylinkami na bielom víne

matus113Matus113, 39 ročný muž, Trenčín, 4. septembra 2012 19:55
Ďalšie jeho recepty »

Pražma s bylinkami na bielom víneFoto: matus113

Dusená ryba plná byliniek.

2
porcie
40 min
príprava
20 min
tepelná úprava


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Na začiatku si pražmu nožom očistíme od šupín. Ryby zvonka aj zvnútra osolíme a dovnútra dáme petržlenovú vňať, rozmarín a tymián. Pokrájame zvyšok byliniek, feferónku a rajčiny na menšie kocky.

  2. 2

    Na olivovom oleji si osmažíme cibuľu. Pridáme nakrájané bylinky a feferónky, aby sa chute spojili. Po chvíli pridáme nakrájané rajčiny. Zmes okoreníme, osolíme a podusíme. Pridáme pražmu a zalejeme ju bielym vínom. Opäť osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Približne po 20 minútach je ryba pripravená na podávanie. Príloha môžu byť opekané zemiaky alebo zeleninový šalát.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist