Foto: mojack
... neviem v ktorom štádiu vývoja je ten môj ...ale skončil na tanieri.
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
Vyskúšala som toto cesto a dcéra ma prehovorila na "krokodíla"... no hej ale čo za čudo vylezie z tej rúry tak nekomentovať . Ale chutil výborne.
-
2
Chuť brokolice a tuniaka ... so syrom a kečupom. ...
-
3
Cesto ako vždy vymiešané v pekárničke.
-
4
Rozvaľkané do obdlžnika a narezané šikmé prúžky.
-
6
Na salámu sa pridá napolovicu uvarená a porezaná brokolica.
-
7
Kúsky tuniaka aj s olejom položím na brokolicu.
-
8
Okorením a zasypem stúhaným syrom.
-
9
Polejem kečupom a
-
10
prúžky cesta prekladám z jednej strany na druhú
-
11
až zakryjem celého krokodíla. Preložím na podložku s plechom. Dorobím hlavu , nohy a chvost.
-
12
Menšie úpravy na chrbte vrátane očí sa nevylučujú nech vyzerá k svetu. Vykysnutý a potretý žltkom sa vyhrieval v rúre až mu chrbát krásne zhnedol.
-
13
Po vybraní z rúry som ho potrela vodou . Aby nám táto pochúťka neutiekla z pekáča tak pokiaľ chladol bol zakrytý utierkou.
-
14
Rozrezaný nemal šancu na únik pred mojími hladošmi.
-
15
a padla aj kvapka k..............ečupu.
evušik- no neviem so surovou kapustou. Objemovo je tam viac tej kapusty. Nebola by tvrdá?
evanaaa- dobrý napad s tou návštevou. To si musím doobre zapamätat.
varecha.pravda.sk/recepty/klobaskovniky-fotorecept/7546-r...
mne to urobila moja dcerka, neprekvapi ma ak zasa niečo " ulovi" pre kuchynu. Musim sa nenapadne opytat čo leti v triede medzi babami.