Plnené teľacie rebierka ala Peter

peter64 - fotkapeter64, 6. marca 2011

Tento recept som trošku vylepšil

Suroviny

600-1000 g
100 g
1 dl
Plnka:
40 g
40 g
2 ks
50 g




Postup

  1. 1

    Z teľacieho karé nasekáme rebierka,do ktorých urobíme otvor.Z uvedených surovín urobíme plnku,naplníme rebierko uzatvoríme špáradlom.Opečieme na horúcom oleji,podlejeme vínom,podusíme.Podávame z ryžou.

  2. 2

    A v čom je to moje vylepšenie tak teda namiesto mozočeku som použil spišské parky a klobásu a na namiesto šampiňónov som použil zavárané huby a bolo to OK plnka dostala inú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia