Ospravedlnujeme sa za vypadok receptov. Recepty coskoro nabehnu spat.

Pizza koláčiky

Pizza koláčiky
Foto: jewa
jewaJewa, recept pridal: 12. septembra 2012 18:19Ďalšie jeho recepty

Suroviny

30-45
minút
príprava
15-20
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Lístkové cesto si rozvaľkáme na tenko a vykrajujeme malé kolieska. Kolieska poukladáme na plech.
Pizza koláčiky - obrázok 1

2

Kečup a paprikovú pomazánku zmiešame, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a pizza korenie podľa chuti. Touto zmesou natrieme kolieska.
Pizza koláčiky - obrázok 2

3

Na takto pripravené kolieska ukladáme na štvorčeky nakrájanú slaninku alebo šunku a syr. Dáme piecť do rúry na 200 °C. Pečeme kelo treba cca kým nie sú koláčiky do zlatista na spodku.
Pizza koláčiky - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • mlsalka, 12. septembra 2012 o 19:51
    no ako dala by som si :-) ukladam rcp na horsie casy. vdaka


  • baya94, 12. septembra 2012 o 20:03
    a plech netreba vymastit alebo nieco ? inak dobry receptik :)


  • betty21, 13. septembra 2012 o 09:21
    super nápad na rýchle pohostenie:)


  • lenosko, 13. septembra 2012 o 09:39
    @baya94 mozno je to listokove cesto dost mastne, ale ja by som tiez asi uvazovala nad nejakym mazanim. Alebo aspon papier na pecenie...


  • lenosko, 13. septembra 2012 o 09:43
    alternativa ku kecupu a pomazanke:
    husty paradajkovy pretlak, pretlaceny cesnak a pizza korenie (alebo bylinky) zmiesat a nechat trosku postat aby sa spojili chute.
    Naposledy som tuto zmesku musela branit vlastnym telom, da sa to vyjedat aj samotne :-D


  • salinka, 13. septembra 2012 o 10:10
    Velmi dobry napad na rychle chrumkanie.


  • jewa, 13. septembra 2012 o 15:09
    baya94 nie plech netreba vymastiť


  • medovnicek, 13. septembra 2012 o 16:29
    tiež zvyknem niečo podobné robiť, je to výborná chuťovka


  • babkamt, 14. septembra 2012 o 09:19
    Plech netreba vymastiť. Stačí vypláchnuť studenou vodou. Lístkové cesto je dosť mastné.


  • kikushinka, 14. septembra 2012 o 11:46
    Ja robím niečo podobné, len na vyvaľkané cesto poukladám syr, šunku, posypem korením, potom zaviniem a krájam na kolieska a tak dám piecť.
    Ale máte ich nádherné :)


  • evanaaa, 15. septembra 2012 o 16:31
    Chcela som napísať, že pod lístkové cesto sa plech nevymazáva, predbehla ma @babkamt , stačí prepláchnuť studenou vodou, alebo ak máte fóliu pod cesto, dajte tú. Ale tieto " jednozubky" od @jewa si ukladám, raz sa zídu.


  • maruna33, 29. decembra 2012 o 22:37
    práve som ich robila,ale nestíhala som ich piecť,tak rýchlo sa zjedli tri plechy,bomba chuťovka pri posedení a pod, díky za recept,mám ho uložený


  • modraslamka, 16. januára 2014 o 13:52
    ze "kelo" treba haha ale inac pekny recept, vskusam ho


  • modraslamka, 16. januára 2014 o 13:52
    ze "kelo" treba haha ale inac pekny recept, vskusam ho


  • jewa, 25. januára 2014 o 17:23
    Som rada, že vám chutilo



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist