Pizza koláčiky

Pizza koláčiky
Foto: jewa
jewaJewa, recept pridal: 12. septembra 2012 18:19Ďalšie jeho recepty

Suroviny

30-45
minút
príprava
15-20
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Lístkové cesto si rozvaľkáme na tenko a vykrajujeme malé kolieska. Kolieska poukladáme na plech.
Pizza koláčiky - obrázok 1

2

Kečup a paprikovú pomazánku zmiešame, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a pizza korenie podľa chuti. Touto zmesou natrieme kolieska.
Pizza koláčiky - obrázok 2

3

Na takto pripravené kolieska ukladáme na štvorčeky nakrájanú slaninku alebo šunku a syr. Dáme piecť do rúry na 200 °C. Pečeme kelo treba cca kým nie sú koláčiky do zlatista na spodku.
Pizza koláčiky - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • mlsalka, 12. septembra 2012 o 19:51
    no ako dala by som si :-) ukladam rcp na horsie casy. vdaka


  • baya94, 12. septembra 2012 o 20:03
    a plech netreba vymastit alebo nieco ? inak dobry receptik :)


  • betty21, 13. septembra 2012 o 09:21
    super nápad na rýchle pohostenie:)


  • lenosko, 13. septembra 2012 o 09:39
    @baya94 mozno je to listokove cesto dost mastne, ale ja by som tiez asi uvazovala nad nejakym mazanim. Alebo aspon papier na pecenie...


  • lenosko, 13. septembra 2012 o 09:43
    alternativa ku kecupu a pomazanke:
    husty paradajkovy pretlak, pretlaceny cesnak a pizza korenie (alebo bylinky) zmiesat a nechat trosku postat aby sa spojili chute.
    Naposledy som tuto zmesku musela branit vlastnym telom, da sa to vyjedat aj samotne :-D


  • salinka, 13. septembra 2012 o 10:10
    Velmi dobry napad na rychle chrumkanie.


  • jewa, 13. septembra 2012 o 15:09
    baya94 nie plech netreba vymastiť


  • medovnicek, 13. septembra 2012 o 16:29
    tiež zvyknem niečo podobné robiť, je to výborná chuťovka


  • babkamt, 14. septembra 2012 o 09:19
    Plech netreba vymastiť. Stačí vypláchnuť studenou vodou. Lístkové cesto je dosť mastné.


  • kikushinka, 14. septembra 2012 o 11:46
    Ja robím niečo podobné, len na vyvaľkané cesto poukladám syr, šunku, posypem korením, potom zaviniem a krájam na kolieska a tak dám piecť.
    Ale máte ich nádherné :)


  • evanaaa, 15. septembra 2012 o 16:31
    Chcela som napísať, že pod lístkové cesto sa plech nevymazáva, predbehla ma @babkamt , stačí prepláchnuť studenou vodou, alebo ak máte fóliu pod cesto, dajte tú. Ale tieto " jednozubky" od @jewa si ukladám, raz sa zídu.


  • maruna33, 29. decembra 2012 o 22:37
    práve som ich robila,ale nestíhala som ich piecť,tak rýchlo sa zjedli tri plechy,bomba chuťovka pri posedení a pod, díky za recept,mám ho uložený


  • modraslamka, 16. januára 2014 o 13:52
    ze "kelo" treba haha ale inac pekny recept, vskusam ho


  • modraslamka, 16. januára 2014 o 13:52
    ze "kelo" treba haha ale inac pekny recept, vskusam ho


  • jewa, 25. januára 2014 o 17:23
    Som rada, že vám chutilo



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Slovinská kuchyňa: Malá krajina s veľkými možnosťami
Krajina podobná tej našej – slovenskej, ešte i jej názov si s tou našou často pletú. Reč je Slovinsku, kde žije naša Varecháčka Marijanna.

Varné dosky: Elektrina verzus plyn
Ako vybrať energeticky úspornú varnú dosku a zároveň takú, aby sa nám na nej čo najlepšie varilo?

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist