Vymazaný recept

zirafninka1 - fotkazirafninka1, 13. januára 2012

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu

zuzliak
toto vyzera dobre, tofu u nas papame radi- skvely rcp ;)
evusik
mirin je ryžové víno? alebo ocot?
tofu mám rada a tento recept vyzerá výborne :-)
cathyc
čo je mirind a kde berieš v januári čerstvé fazuľkové struky? Teda na obrázku vyzerajú skôr ako hráškové, ale milujem jedny aj druhé. Opäť jeden z tvojich exluzívnych receptíkov.
evanaaa
predbehli ste ma, aj ja som sa chcela spýtať na mirin, znie to ako exotické ženské meno. Už som sa pýtala aj @zirafninka1 , odkiaľ berie tie suroviny na tieto recepty, mne sa napríklad tento páči, len karamel by som nemohla a bez neho to určite už nie je ono, je tam dôležitý.
@cathyc , fazuľové lusky dostaneš v marketoch ( Billa, Kaufland....).
cica2
to musí byť dobrota, kedže tofu, cesnak a hlivu mám velmi rada...kk :-)....aj foto je krásne!
zirafninka1
Dakujem Vam vsetkym.. @evusik , @cathyc mirin je ryzove vino.. a ozaj su to fazulky..mam teraz aj hraskove lusky kupene, ale toto boli fazulky...aha ake dlheee :)

a ako pise @evanaaa je to tu na kazdom kroku - obchody aj budky s ovocim a zeleninou..
janger
Budem musiet konecne vyskusat par tofu receptov (muz-masozravec sa zlakne, :-))). Tento tvoj receptikje tiez velmi pekny. Tu fazulu poznam, robievam casto, ako zeleninovu prilohu.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia