Picadillo

tayllor - bez fotkytayllor, 21. novembra 2009

Tento recept som si priviezol z Mexika.....je pomerne rýchly a chutný, dufam že aj Vam bude chutiť

2
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
70 g
1-2 ks
1-2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Očistené a nakrájame na kocky zemiaky a mrkvu dáme variť do dvoch rôznych hrncov. Pridáme soľ do vody. Varíme ich do polomäkka a scedíme od vody.

  2. 2

    Na oleji si orestujeme cibuľu a pridáme mleté mäso. Osolíme a okoreníme a nechame ešte chvíľu restovať. Keď mäso zmení farbu, pridáme pretlak rozriedený s trochou vody. Pridáme predvarenú zeleninu a bobkový list. Varíme spolu asi 10 min.

  3. 3

    Podávame s ryžou. Dobrú chuť. :)

Diskusia k receptu

58vlasta
No ja by som dala variť mrkvu do hrnca a za nejakých 5 minút by som pridala zemiaky...Načo toľko hrncov špiniť? A šiklo by sa mi do toho trošku čili, keď je recept z Mexika. Ináč to môže byť lol...fajné...Pridávam do mojej kuchárskej knihy.
tayllor
Ako poviem ti pravdu nie vsetky jedla maju pikantne ajked moja priatelka si do toho dava chili...mne to moc osobne nechutna s chili ;)
chassia
mnamky odporucam, ale ja to poznam +hrozienka susene+chlli+mlete hovadzie aj bravcove+cervena repa surova najlepsie a vari sa to vsetko v jednom hrnci a je to do 24hod fuc, pri tych ingredienciach som tomu neverila ale spolu to sedi :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia