Ovocný kiwi koláč

Ovocný kiwi koláč
Foto: kamjanka
kamjankaKamjanka, recept pridal: 30. augusta 2011 18:11Ďalšie jeho recepty

Postup prípravy receptu

1

Zltka s cukrom, mukou, praskom do peciva vymiesame. Vyslahame sneh pridame ku zltkom.

2

Vylejeme na plech vylozeny papierom na pecenie. Pecieme 20 minut. Po upeceni stiahneme papier na pecenie.

3

Slahackovu smotanu vyslahame a zmiesame s pochutkovou smotanou. Natrieme na piskotu, polozime na plnku nakrajane ovocie.

4

Malinovku s cukrom a zlaty klas uvarime, vychladime a natrieme na plnku a ovocie. Nechame stuhnut v chlade do druheho dna.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 31. augusta 2011 o 21:31
    áno, je to známy koláč,,, máme aj my doma radi


  • ola111, 31. augusta 2011 o 22:03
    Výborný koláč,len ja robievam s kiwi sirupom,cukor už nedávam.


  • kucharka100, 1. septembra 2011 o 11:46
    Krásny rez.....



Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist