Orechy

Orechy
Foto: flavia
flaviaFlavia, 17 ročné dievča, recept pridala: 19. júla 2013 14:12Ďalšie jej recepty

Už dávnejšie som chcela vyskúšať pripraviť orechy. Tak som si kúpila formičky, našla som recept a skúsila som štvrtinovú dávku.

Suroviny

10 ks
porcií
50
minút
príprava
10
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

Múku s maslom, cukrom a orechmi zmiešame na cesto.

2

Tým plníme vymastené formičky.

3

Pečieme asi 10 minút na 150-180 stupňoch.

4

Plníme plnkou,alebo aj nutelou, pudingom či lekvárom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • braxi, 20. júla 2013 o 05:56
    Gratulujem máš ich pekné. Ja pečiem orech každé Vianoce...


  • edimilka, 20. júla 2013 o 09:47
    a aká múka ,ved sú viaceré druhy diky


  • flavia, 20. júla 2013 o 09:51
    @edimilka : ja dávam všade polohrubú..
    @braxi : ďakujem



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist