Orechy

Orechy
Foto: flavia
flaviaFlavia, 17 ročné dievča, recept pridala: 19. júla 2013 14:12Ďalšie jej recepty

Už dávnejšie som chcela vyskúšať pripraviť orechy. Tak som si kúpila formičky, našla som recept a skúsila som štvrtinovú dávku.

Suroviny

10 ks
porcií
50
minút
príprava
10
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

Múku s maslom, cukrom a orechmi zmiešame na cesto.

2

Tým plníme vymastené formičky.

3

Pečieme asi 10 minút na 150-180 stupňoch.

4

Plníme plnkou,alebo aj nutelou, pudingom či lekvárom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • braxi, 20. júla 2013 o 05:56
    Gratulujem máš ich pekné. Ja pečiem orech každé Vianoce...


  • edimilka, 20. júla 2013 o 09:47
    a aká múka ,ved sú viaceré druhy diky


  • flavia, 20. júla 2013 o 09:51
    @edimilka : ja dávam všade polohrubú..
    @braxi : ďakujem



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 28/2015: Podunajská kuchyňa Podunajská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 10. júla v denníku Pravda.


TOPlist