Orechy

Orechy
Foto: flavia
flaviaFlavia, recept pridal: 19. júla 2013 14:12Ďalšie jeho recepty

Už dávnejšie som chcela vyskúšať pripraviť orechy. Tak som si kúpila formičky, našla som recept a skúsila som štvrtinovú dávku.

Suroviny

10 ks
porcií
50
minút
príprava
10
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

Múku s maslom, cukrom a orechmi zmiešame na cesto.

2

Tým plníme vymastené formičky.

3

Pečieme asi 10 minút na 150-180 stupňoch.

4

Plníme plnkou,alebo aj nutelou, pudingom či lekvárom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • braxi, 20. júla 2013 o 05:56
    Gratulujem máš ich pekné. Ja pečiem orech každé Vianoce...


  • edimilka, 20. júla 2013 o 09:47
    a aká múka ,ved sú viaceré druhy diky


  • flavia, 20. júla 2013 o 09:51
    @edimilka : ja dávam všade polohrubú..
    @braxi : ďakujem



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist