Orechy

Orechy
Foto: flavia
flaviaFlavia, recept pridal: 19. júla 2013 14:12Ďalšie jeho recepty

Už dávnejšie som chcela vyskúšať pripraviť orechy. Tak som si kúpila formičky, našla som recept a skúsila som štvrtinovú dávku.

Suroviny

10 ks
porcií
50
minút
príprava
10
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

Múku s maslom, cukrom a orechmi zmiešame na cesto.

2

Tým plníme vymastené formičky.

3

Pečieme asi 10 minút na 150-180 stupňoch.

4

Plníme plnkou,alebo aj nutelou, pudingom či lekvárom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • braxi, 20. júla 2013 o 05:56
    Gratulujem máš ich pekné. Ja pečiem orech každé Vianoce...


  • edimilka, 20. júla 2013 o 09:47
    a aká múka ,ved sú viaceré druhy diky


  • flavia, 20. júla 2013 o 09:51
    @edimilka : ja dávam všade polohrubú..
    @braxi : ďakujem



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist