Omeleta s jarnou zeleninou

Peter Baboľ
šéfkuchár Grandhotela Praha v Tatranskej Lomnici, 24. mája 2015
Omeleta s jarnou zeleninou
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

12 ks
50 g
50 ml
50 g mladé ploché
1 zväzok
50 ml
1 ČL
100 ml




Postup

  1. 1

    Vajíčka vymiešame so smotanou a ochutíme. Do panvice rozpustíme maslo, urestujeme klíčky a na pásiky nakrájanú časť hrachových strukov.

  2. 2

    Do panvice vlejeme vajíčka so smotanou a rolujeme omeletu. Balzamikový ocot s medom dáme variť, kým nezhustne, odstavíme a chladné zmiešame s olivovým olejom a pridáme nakrájanú reďkovku.

Diskusia k receptu

56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
No moc tomu postupu prípravy nerozumiem.
evanaaa
Ja tam tie reďkovky nevidím.....ten balzamikový nálev s nimi sa pridáva ako príloha?, lebo ani to tam nie je vidno.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia