Nutellová torta s banánmi

Nutellová torta s banánmi
Foto: simushkka
simushkkaSimushkka, recept pridal: 22. septembra 2012 17:32Ďalšie jeho recepty

Suroviny

12
porcií
60
minút
príprava
20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Cesto: vyšľaháme maslo, cukor, žĺtky. Pridáme múku, orechy, PDP a strúhanku. Uvaríme kávu a roztopíme v nej čokoládu. Spojíme, vyšľaháme a ručne primiešame sneh z bielkov. Pečieme pri 180°C 20minút.

2

Plnka: vyšľaháme tvaroh s nutellou a zmiešame s pripraveným stužovačom. Cesto potrieme džemom, uložíme pozdĺžne rozkrojené banány a natrieme plnku. Navrstvíme šľahačku, posypeme grankom a dáme stuhnúť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • danila, 22. septembra 2012 o 20:13
    zaujímavý korpus - kombinácia kávy a čokolády môže byť dobrá, ukladám, pri najbližšej príležitosti vyskúšam


  • kimika, 22. septembra 2012 o 20:20
    fíha! s nutelou to musí byť fajnota :) ukladám do kk!


  • 3sandra3, 22. septembra 2012 o 21:18
    nielen s nutelou to bude fajnota...ale tá kombinácia surovín je parádna- banány, tvaroh, šľahačka, nutela....isto vyskúšam


  • lucullus, 22. septembra 2012 o 21:22
    Simushkka,si fantasticky šikovná!Toto som si uložil do svojho zoznamu.Ten zákusok je skvelý.Vďaka za recept.


  • martamm, 22. septembra 2012 o 21:45
    Vyzerá lákavo, ukladám.....


  • tilau, 23. septembra 2012 o 07:13
    aj mne sa páči tá kombinácia...a deťom sa bude ešte viac :D


  • trencanka, 23. septembra 2012 o 08:51
    Zaujimave! Este nikdy ma nenapadlo tvaroh vymiesat s nutelou! Vyskusam pri najblizsej prilezitosti.


  • laurisia, 23. septembra 2012 o 09:07
    Prosím Ťa, na aký priemer tortovej formy to je?


  • medulienka122, 23. septembra 2012 o 09:43
    Simuschkka, je to super koláčik, ide na "čakačku" do KK


  • margaretka28, 23. septembra 2012 o 09:47
    Fajnový, už je v mojej kk.


  • simushkka, 23. septembra 2012 o 11:32
    ďakujem veľmi pekne :) a verím, že Vám všetkým bude chutiť :) ja milujem tvaroh, nutelu, banány, čokoládu... takže tento bol ako stvorený pre sladkojedáčov :)


  • babidka, 23. septembra 2012 o 11:44
    No aj pre nas - cokoholikov :-)


  • simushkka, 23. septembra 2012 o 12:07
    presne tak :) :)


  • jeka, 23. septembra 2012 o 15:06
    Urobila si mi chuť,tak už je zvoj receptík v mojej KK,dakujem.


  • sneica, 24. septembra 2012 o 06:29
    krasny:)


  • 1ariana, 24. septembra 2012 o 08:09
    To musí byť ale dobrota... mňam.. vyskúšam pri najbližšej príležitosti. :o)


  • terinka55, 24. septembra 2012 o 13:03
    paráda ☺


  • simushkka, 24. septembra 2012 o 17:23
    je to veruže dobrôtka tak vrelo odporúčam :) je výborný :)


  • zuzana78, 24. septembra 2012 o 18:15
    a stuzovac len polku toho sacka do plnky tvarohovonutelovej a do slahacky nejde?


  • medovnicek, 24. septembra 2012 o 18:56
    určite je výborná


  • simushkka, 25. septembra 2012 o 17:24
    no do plnky len polovicu, šľahačku si už urob ako si zvyknutá, ja som urobila z mlieka a práškovej šľahačky, ale môžeš kúpiť aj smotanu na šľahanie a vyšľahať so stužovačom šľahačky


  • simushkka, 25. septembra 2012 o 17:25
    najlepšia je :)


  • evanaaa, 2. októbra 2012 o 17:31
    @simushkka , tá káva s čokoládou sa pridáva vychladená? Pýtam sa síce neskoro, lebo som tu nebola keď bol daný tento recept sem.
    A všimla som si, že veľa šudí sa mýli, ak je písaný stužovač ( za studena), myslia si, že to je ten na spevnenie šľahačky, ale toto je iný, niečo ako želatína.


  • simushkka, 9. októbra 2012 o 17:51
    @evanaaa pridávam želatínový stužovač :) nie smeta-fix, lebo ten spevňuje šľahačku, nie tvaroh, káva môže byť aj vychladená aj mierne horúca... ja som v pohode vyšľahala horúcu a všetko dopadlo dobre ale istota je istota


  • babkamt, 26. novembra 2013 o 15:00
    Aká veľká je tortová forma ?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist