Foto: 2010
Aj take tam maju , ked idete vecer na pivo do ich malych krciem Izakaya kde serviruju aj jednoduche jedla .Toto je jedno z Zobraziť celý popisAj take tam maju , ked idete vecer na pivo do ich malych krciem Izakaya kde serviruju aj jednoduche jedla .Toto je jedno z nich co tam ponukaju chrumkava kuracia koza.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie koze nakrajame na pasiky , a dame marinovat na 15 minut do sake . Vyberieme , osusime a posolime. Do woku si dame rozohriat rastlinny olej a na etapy opatrne vkladame kuracie koze ( prska to ) a vyprazame do chrumkava.
- 2
Osusime od oleja papierovymi utierkami ,podla chute pokorenime japonskym korenim ( odroda secuanskeho ) prizdobime sezamovymi semienkami a kdo ma chut si prida sojovej omacky a zapijeme ich vybornym pivom Asahi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
inac robia to aj na grille plus pre tych co maju radi delenu stravu tak so salatom.
Tu je podobna verzia bocika z mojej KK mam aj povodnu este "horsiu" ( inac u nas u cinanov masiarov je bocik drahsi ako panenka).
varecha.pravda.sk/recepty/dong-po-bocik-moderna-verzia/15...
Druhý spôsob ...pokrájam na kúsky,obalím v ochutenej múke a vysmažím.
No a keď toho je málo tak pridám obratý tuk do kastrólika,na pásiky nakrájané kože a vysmažím.Kožičku vychutnám a tuk uložím do chladničky a postupne pridávam tam,kde mi nepasuje olej...Žiaľ býva to už pomenej a keď si nechám kože tak ich musím ukryť hlboko v mrazničke a urobiť keď nečakám že príde domáci "revizor"...:-)))
@2010 , @sjuz , ale ste mi dali,k večeri chystám lososa...tak bude určite do chrumkava...a žiadne na ľahko v paráku...:-).Ako príloha,potom už iba pohár vinka.