Morčacie rezne na šťave

mimi1979Mimi1979, recept pridal: 1. novembra 2009 11:07Ďalšie jeho recepty

Je to úžasné makkučké masko vo výbornej štavičke.

Suroviny

6
porcií
60
minút
príprava
30
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Maso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, obalíme v strúhanke a znova naklepeme.

2

Rezne naklepané v strúhanke namáčame do rozšľahaného vajca a opekáme na panvici skoro domakka.Opečené ukladáme šikmo do pekáča.

3

Pripravíme si šťavu: horčicu, kečup, maslo, olej, vegetu a čierne korenie zalejeme vriacou vodou, aby sa maslo roztopilo. Touto omáčkou zalejeme rezne v pekáči a dáme zapiecť asi na pol hodinku. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • betty21, 26. decembra 2010 o 08:51
    Fantastický recept, ´dakujem


  • 3sandra3, 20. mája 2011 o 22:17
    jééémine,,, aký zaujímavý recept som dnes objavila... vyskúšam


  • mojack, 20. mája 2011 o 22:28
    Robim to v tlakovom hrnci. Je to ovela skor.


  • 3sandra3, 14. júna 2011 o 22:15
    fajn recept



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist