Majonézový sendvič so sviečkovicou

Ján Zlúky
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 26. júla 2012
Majonézový sendvič so sviečkovicou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava
20-30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
400 g
10 g
100 g
100 g
5 g
1 ks
50 g
200 g
100 g




Postup

  1. 1

    Umytú, nasolenú a okorenenú sviečkovicu vcelku položíme na rozpálený gril. Opečieme z každej strany a odložíme na kraj roštu.

  2. 2

    Z majonézy, jogurtu, čili papričiek a karí korenia pripravíme karí majonézu. Pečivo panini prekrojíme a na dobre rozpálenom grile opečieme z vrchnej strany.

  3. 3

    Spodnú časť panini natrieme karí dresingom, poukladáme na plátky nakrájané paradajky, natrhaný ľadový šalát, natenko nakrájané plátky hovädzej sviečkovice, plátky mozarelly, rukoly a prikryjeme vrchnou časťou panini.

Diskusia k receptu

ivan14
Nojo, krása, ale bohužel Nathaniel Rotschild nebyl mým předkem.....:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia