Maďarský perkelt s nokerlami

Autor receptu: izabella929

Dnešný obed tak na prianie rodiny...maďarský perkelt s nokerlami...

4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. *Dnes som nefotila, takže pridám iba recept...Bravčové pliecko som umyla, osušila, pokrájala na menšie kocky...do rajnice som som dala pokrájanú údenú slaninu, opiekla som ju a hneď som pridala pokrájanú cibuľu a cesnak...pridala som pokrájanú papriku a paradajky...trošku som podususila a pridala som mäso...takto som mäso dusila, miešala, pokiaľ sa celkom šťava neodparila, vtedy som pridala červenú mletú papriku,soľ, mleté čierne korenie, celú rascu, pomiešala a podliala deci vodou...stále som pridávala vodu iba v malom množstve....dusilla pod pokrievkou, pridala som kečup...podlievala som takto, pokiaľ mäso nebolo mäkké...pokiaľ sa mäso dusilo, urobila som si cesto na nokerle..múka hladká,múka polohrubá,2 vajcia, voda...nahádzala som ich do vriacej vody...scedené som poliala olejom...hotové mäso som ešte dochutila...naložila na taniere, podávala som k nemu zeleninový šalát, čo záhrada dala..uhorky, cibuľa, paradajky, kukurica varená...prajem vám dobrú chuť...