Rasca celá


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú rasca celá:

«1 2 ...28 »
Pstruh na masle (fotorecept) Pstruh na masle (fotorecept) Vaše

... včerajšia večera .... aj keď moc ryby nemusím

Pečené kačacie prsia na kukurici (fotorecept) Pečené kačacie prsia na kukurici (fotorecept) Vaše

Dnešný tak trošku oddychový a rýchly obedík...

Hovädzí guláš špeciál (fotorecept) Hovädzí guláš špeciál (fotorecept) Vaše

Tento recept som dostala od môjho brata..vynikajúca chuť..

Diviačie pliecko na bielom víne (fotorecept) Diviačie pliecko na bielom víne (fotorecept) Vaše

Doniesla som si divinu z rodného kraja..dnes som ju pripravila na bielom víne..je to mäso z diviaka..

Šneci s drcenými rajčaty, česnekem a tofu Šneci s drcenými rajčaty, česnekem a tofu Vaše

Taky je máte rádi? Já ano, ale popravdě se salámem, tvrdým sýrem to nemá chybu a tak jsem vymyslela aspoň tuhle variantu a byly taky dobré :-) @Remcula

Sojové ohnivé maso v bramboráku Sojové ohnivé maso v bramboráku Vaše

Každý z nás určitě někdy jedl tuhle pro mne obrovskou pochoutku. Bramborák a v něm kupu masa, zeleniny a něčeho hodně ostrého. Jak ale na to, když nemůžeme brambory a maso dohromady?? No, nic mimořádného, máme přece ještě soju!! :-D @Remcula

Kačacie prsia s kapustovými pirohmi Kačacie prsia s kapustovými pirohmi

Najskôr dáme uvariť zemiaky na zemiakové pirohy, ktoré necháme vychladiť a použijeme ich neskôr. Červenú kapustu očistíme a nakrájame na tenké rezance. Medzitým v hrnci necháme skaramelizovať cukor, do ktorého pridáme rascu. Do skaramelizovaného cukru pridáme kapustu, ktorú asi 5 minút restujeme, kapustu osolíme a podlejeme vínom.

Pečené brambory se žampióny Pečené brambory se žampióny Vaše

Další z řady jednoduchých, rychlých a dobrých receptů. Tohle miluji :-). @Remcula

Pečienkový perkelt (fotorecept) Pečienkový perkelt (fotorecept) Vaše

Jednoduchý a rýchlo hotový perkelt z kuracích pečienok..

Kuře pečené na talíři s dušenou mrkví a hráškem Kuře pečené na talíři s dušenou mrkví a hráškem Vaše

Každý z nás určitě umí upéct kuře. Zkoušeli jste ale jej upéct na starém talíři, které mívali naše babičky bez jakéhokoliv tuku? Možná se zeptáte, jaký je v tom rozdíl? No, musíte vyzkoušet a pochopíte :-) @remcula

Koložvárska kapusta (fotorecept) Koložvárska kapusta (fotorecept) Vaše

Dnešný sobotný obed z výborných domácich surovín...

Špaldové pečivo (fotorecept) Špaldové pečivo (fotorecept) Vaše

Rada doma pečiem domáci chlieb, a tak bolo načase, aby som skúsila upiecť aj nejaké pečivo. Zloženiu celozrnného pečiva v obchodoch neverím. Poviem vám, pečivko je chutné a vydrží čerstvé aj 4 dni.

Zemiakové pirohy s hubami (fotorecept) Zemiakové pirohy s hubami (fotorecept) Vaše

Pirohy sú obľubené slovenské jedlo a my doma ich máme veľmi radi.

Gulášová polievka (fotorecept) Gulášová polievka (fotorecept) Vaše

K tejto polievke sa mi skvelo hodil obyčaný cesnakový posúch od @kimlo.

Bravčová lopatka s kosťou pomaly pečená (fotorecept) Bravčová lopatka s kosťou pomaly pečená (fotorecept) Vaše

Meteorológovia hlásia Sibírsku zimu tak sme rezali drevo naviac a nech príde. Toto mäso sme mali na obed s chlebom. Len sa tak zaprášilo po ňom ešte aj ten výpek niektorý dojedali s chlebom. Bolo to skrátka dobré.

Pohánka s hlivou a kyslou kapustou (fotorecept) Pohánka s hlivou a kyslou kapustou (fotorecept) Vaše

Jedlá protichrípková vakcína :)

Zapekané gnocchi Zapekané gnocchi Vaše

Takto ich robím ja a takto ich máme radi :)

Bryndzové pečivo Bryndzové pečivo Vaše

Chutné, slané pečivo. Kedysi sme ho vždy mávali na Vianoce, či na Silvestra. Po dlhej dobe som tieto maškrtky znova urobil. Človek sa trocha "zabaví" s formičkami, ale výsledok stojí za to. Stačí jeden, dva okoštovať a zrazu mizne pred očami celá misa. Preto by som hneď odporúčal robiť rovno dvojitú dávku ako robievam aj ja...

«1 2 ...28 »


Magazín

Dubovské či budmerické?
Už tento víkend obujú tisícky enofilov vínne topánky. Od Bratislavy po Smolenice bude tradične otvorených viac ako stopäťdesiat pivníc.

Biela, čierna, či červená: Reďkovka dodá jedlu farbu i vitamíny
Reďkovky už nie sú výsadou len jarných receptov. Táto rýchlorastúca chrumkavá zelenina svojou výraznou chuťou pozdvihne každé jedlo. A vedeli ste, že sa dá využiť aj jej vňať?

Varecha 21/2016: Bryndzový špeciál
Časopis Varecha v piatok 27. mája v denníku Pravda.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Apríl
Máj 2016
1234567
891011121314
15161718192021
22232425 26 27 28
29 30 31

TOP recepty
Aktuálne súťaže Varechy

Súťaž na máj o najlepší recept
Súťažíme aj v máji! Pridaj na Varecha.sk svoj recept a budeš automaticky zaradení do našej súťaže o najlepší recept mesiaca a môžete vyhrať pekné ceny.

Najlepšie nápady mesiaca apríl 2016
Pozrite si rebríček nápadov mesiaca apríl 2016 podľa obľúbenosti u našich užívateľov. Tieto i mnohé ďalšie nájdete na Napady.Pravda.sk.

FOTOSÚŤAŽ o najkrajšiu tortu
Máš vo svojom fotoarchíve fotky svojich tortových výtvorov? Neváhaj, pridaj ich na našu stránku Najkrajšie torty a hraj o vstupenky na celoslovenskú cukrársku výstavu TORTY & svet pečenia.

SÚŤAŽ: Aj tento mesiac varte s nami a vyhrajte poukaz do školy varenia v Poluse
Naša súťaž Varíme s Varechou o najobľúbenejšie recepty pokračuje aj v máji.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 21/2016: Bryndzový špeciál Bryndzový špeciál
Časopis Varecha v piatok 27. mája v denníku Pravda.


TOPlist