Kyklopovo oko

monkanr - fotkamonkanr, 21. novembra 2010

je to jednoduchý a nenáročný recept

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1 konzerva
4 ks
1 ks
1/2 KL
  (olej)




Postup

  1. 1

    Lanšmít rozkrojíme na 4 rovnaké plátky.Uprostrd každého plátku vykrojíme malé koliesko.Plátky lanšmítu opečieme na tuku najskor s jednej strany.Potom ich obrátime do vykrojeného kolieska rozklepneme vajíčko a pomaly smažíme .Hotové oká opatrne preložíme na tanier .Osolíme posypeme paprikou a ozdobíme uhorkou .Možeme podávat aj zo zemiakmy alebo s chlebom .

Diskusia k receptu

tati2008
kucharronald;lansmit t.j.meat(brav.,hov.,kuraci)v konzerve,ale sa predava aj masiarni ako salama.
lubjak
ooo,to mi pripomenulo ,ako ma prosieval manzel nech urobim vyprazany lunchmeat so zemiakovym pyre,pamatal si to zo skolskej druziny,vtedy to bola basta
monkanr
ano je to dobré ked nevieme čo narýchlo uvarit
monkanr
a Lunchmeat dostat normálne v každých potravinách je to konzerva
mamatata2
Super nápad. Počas štúdií sme mali Lunchmeat skoro každú nedeľu ako slávnostné jedlo. Nebol drahý, bol dostupný a dal s rýchlo pripraviť v internátnych podmienkach. Len nebol taký pekný s vajíčkovým očkom, lebo sme nemali Tvoj dobrý nápad. Teraz máme lunchmeat aj nápad, len študentské roky sú preč.
evanaaa
Kedysi som narýchlo vypražila narezaný na plátky, k tomu zemiaky, uhorka a hotovo. Väčšinou, keď sme niekde boli a nebolo navarené. ( opečený alebo obaľovaný ako rezeň).
monkanr
to sa dá na viacero sposobov pripravovat ale aj tak sa to dá ale je to velmy chutné




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia