Kuskus s cviklou a kozím syrom

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 27. septembra 2016
Kuskus s cviklou a kozím syrom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
100 g
150 g




Postup

  1. 1

    Najprv dáme uvariť cviklu. Keď je polomäkká, nakrájame ju na malé kocky, ktoré namarinujeme v olivovom oleji so soľou a s korením. Necháme odstáť v chlade.

  2. 2

    Kuskus pripravíme podľa návodu, zmiešame s nakrájanou cviklou a ochutíme. Kozí syr urestujeme na grilovacej panvičke a podávame s kuskusom.

Diskusia k receptu

labutus
Vyzerá to zaujímavo. Len neviem, kde je ten špenát.