Kuracie prsia v uhorkovo - horčicovej omáčke

Kuracie prsia v uhorkovo - horčicovej omáčke
Foto: daniella9
daniella9Daniella9, recept pridal: 19. októbra 2012 21:20Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Uhorku očistíme a rozkrojíme po dlžke, lyžicou vyberieme semienka a nakrájame na centimetrové kocky. Cibuľu nakrájame na drobno. Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na kúsky.

2

Na oleji si orestujeme mäsko, preložíme ho na tanier a osolíme a okoreníme. Speníme si cibuľku, pridáme kocky uhorky, osolíme, okoreníme a chvíľu dusíme, cca. 2 minúty. Prilejeme víno a privedieme do varu. Povaríme a ked z vína zostane v panvici približne polovica, tak pridáme orestované kuracie kúsky a chvíľu dusíme.
Kuracie prsia v uhorkovo - horčicovej omáčke  - obrázok 2

3

Pridáme kurací vývar a smotanu a privedieme do varu. Varíme ešte približne 5 minút a pred koncom zamiešame ešte kremžskú horčicu. Horčica je dosť silná, takže s jej množstvom to netreba preháňať:-). Odstavíme z ohňa a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s ryžou alebo s cestovinami. HoTovo, dobrú chuť:-)
Kuracie prsia v uhorkovo - horčicovej omáčke  - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist